donderdag 17 augustus 2017 | week 33
Home » Advertorial » Jumbo Veltrop en VakantieXperts Estee geven reischeques weg

Jumbo Veltrop en VakantieXperts Estee geven reischeques weg

Jumbo Veltrop en VakantieXperts Estee geven reischeques weg

Bergschenhoek – Jumbo Veltrop had onlangs een actie waarbij gespaard kon worden voor een unieke Mistral koffer. Bij besteding van € 10 ontving elke klant een zegel en met een kleine bijbetaling kon men kiezen uit één van de vijf gekleurde hippe koffers om de vakantie goed mee te beginnen. Er werden maar liefst 1253 koffers bij elkaar gespaard.
Christiaan Veltrop van de Jumbo in Bergschenhoek wilde zijn klanten extra belonen met een leuke reischeque ter waarde van € 100. Iedereen die een koffer had gekocht kon zijn kassabon inleveren en maakte vervolgens kans op een reischeque van VakantieXperts Estee.
Jeroen Steijn van het reisbureau deed er nog een reischeque bij, zodat de klanten kans maakten op twee reischeques van ieder € 100.
Een leuke samenwerking van twee winkeliers in de Dorpsstraat met twee gelukkige winnaars die een mooie reis kunnen gaan boeken. De twee winnaars van de reischeques zijn Lizette Meertens en Maartje van der Zee. Gefeliciteerd!

Check Also

Rob en Paul zetten de schouders onder De Ruiter Tomato Experience

Bleiswijk - Het assortiment van De Ruiter in de belichte teelt is ongekend groot en sluit naadloos aan op de toename van belichte kassen. In ruim 30% van alle kassen in de Benelux branden inmiddels lampen en dat neemt alleen maar toe. Daarom bouwt De Ruiter een nieuw Tomato Experience: een gloednieuwe kas van 8000 vierkante meter, waarvan 3200 vierkante meter belicht wordt. Een demokas waarbij telersexpertise en wetenschap samenkomen.