zaterdag 23 september 2017 | week 38
Home » Advertorial » Jumbo Veltrop en VakantieXperts Estee geven reischeques weg

Jumbo Veltrop en VakantieXperts Estee geven reischeques weg

Jumbo Veltrop en VakantieXperts Estee geven reischeques weg

Bergschenhoek – Jumbo Veltrop had onlangs een actie waarbij gespaard kon worden voor een unieke Mistral koffer. Bij besteding van € 10 ontving elke klant een zegel en met een kleine bijbetaling kon men kiezen uit één van de vijf gekleurde hippe koffers om de vakantie goed mee te beginnen. Er werden maar liefst 1253 koffers bij elkaar gespaard.
Christiaan Veltrop van de Jumbo in Bergschenhoek wilde zijn klanten extra belonen met een leuke reischeque ter waarde van € 100. Iedereen die een koffer had gekocht kon zijn kassabon inleveren en maakte vervolgens kans op een reischeque van VakantieXperts Estee.
Jeroen Steijn van het reisbureau deed er nog een reischeque bij, zodat de klanten kans maakten op twee reischeques van ieder € 100.
Een leuke samenwerking van twee winkeliers in de Dorpsstraat met twee gelukkige winnaars die een mooie reis kunnen gaan boeken. De twee winnaars van de reischeques zijn Lizette Meertens en Maartje van der Zee. Gefeliciteerd!

Check Also

Kliniek voor tandheelkunde tanDent vestigt zich in het centrum

Bergschenhoek - Tandarts Jeannette Tan-Lie, die in 2015 de tandartsenpraktijk aan de Blankvoorn in Bergschenhoek overnam, heeft de stap gezet naar een splinternieuwe praktijk op de hoek van de Kerkstraat en het Rondom in het centrum van Bergschenhoek. Daar opende zij tanDent, kliniek voor tandheelkunde.