zondag 22 juli 2018 | week 29
Home » fbpost » Zeepkistenrace op Foodtruck Festival 10 jaar Lansingerland XXL

Zeepkistenrace op Foodtruck Festival 10 jaar Lansingerland XXL

Zeepkistenrace op Foodtruck Festival 10 jaar Lansingerland XXL

Lansingerland – In de komende edities van De Heraut worden de lezers meegenomen in aanloop naar het Foodtruck Festival 10 jaar Lansingerland XXL. Een groot feest dat georganiseerd wordt voor alle inwoners van de gemeente Lansingerland om samen het 10-jarig bestaan van deze prachtige gemeente te vieren.

Op 26 en 27 augustus barst het spektakel los van de zeepkistenrace op het Foodtruck Festival 10 Jaar Lansingerland XXL. Door deel te nemen aan de race maak je kans op een van de vele mooie bekers. De drie snelsten worden beloond met een beker, voor de meest originele zeepkist is er een mooie schaal te winnen.
Schrijf je in en kies een deelnamedag. Je krijgt je startbewijs en racenummer per bevestigingsmail toegestuurd. Je dient je startnummer goed zichtbaar op de zeepkist te maken. Met deze bevestigingsmail ben je zeker van een startplek.

Bouw je eigen zeepkist

Het is het leukst om je eigen zeepkist te maken. De volgende bedrijven doen mee: Karwei in Berkel en Rodenrijs en de Hubo in Bleiswijk. In een speciale stelling is al het materiaal te verkrijgen voor de basis van jouw racemonster. Denk hierbij aan wielen, een frame en een stuur.
Op de dag zelf neem je de zeepkist mee en plaats je deze op de verzamelplaats. Daar ontvang je de startlijst en je starttijd.
Breng je zeepkist omhoog op de schans wanneer je een seintje krijgt. Zet de beste tijd neer en neem je prijs in ontvangst.
Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade en blijvend letsel. Uiteraard doet de organisatie er alles aan om je veilig van de schans af te laten gaan.

Regels

Om onduidelijkheden te voorkomen zijn er duidelijke regels voor de zeepkistenrace Lansingerland XXL 2017 opgesteld. Deelname aan de zeepkistenrace op Foodtruckfestival XXL Lansingerland betekent dat men zich dient te conformeren aan deze regels. Ze zijn te vinden op de website http://10jaarlansingerland.nl/zeepkistenrace-regelement/

Inschrijven kan via: http://10jaarlansingerland.nl/zeepkistenrace/

Check Also

Lucas Vokurka nieuwe gemeentesecretaris Lansingerland

Lucas Vokurka nieuwe gemeentesecretaris Lansingerland Lansingerland – Het college van burgemeester en wethouders van Lansingerland …