maandag 19 maart 2018 | week 12
Home » Sport » Nieuwe zwarte banders bij Chung Shin

Nieuwe zwarte banders bij Chung Shin

Nieuwe zwarte banders bij Chung Shin

Bergschenhoek – Tijdens de jaarlijkse Wapen- en Hyungdag, die dit keer werd gehouden in sporthal Het Berghonk, kregen drie leden van sportvereniging Chung Shin de felbegeerde zwarte band uitgereikt. Deze drie – Jilles Goedknegt, Eva van der Meer en Jacco van der Helm – hebben ongeveer zeven jaar getraind om dit doel te bereiken. Bij het vier uur durende examen worden alle onderdelen van Tang Soo Do behandeld. Omdat zij ook het examen met succes hebben afgelegd, kregen zij hun zwarte band uitgereikt. Een half jaar eerder behaalden vijf andere leden van Chung Shin hun zwarte band: Bobbie van der Lee, Roos van der Meer, Tom Teuwen, Ronald Claassen en Lorenzo Schot. Deze vijf leden hebben na een half jaar trainen hun eerste Dan Zwarte band behaald en die tijdens de Wapen en Hyung-dag ontvangen.

Check Also

CVV Berkel (VR) – Be Quick: 1 -2

Berkel en Rodenrijs – Op het schitterende kunstgrasveld van de ploeg in Zwolle bleef het …