maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Met Foodtruck Festival XXL viert Lansingerland tienjarig bestaan

Met Foodtruck Festival XXL viert Lansingerland tienjarig bestaan

Lansingerland – In de komende edities van De Heraut worden de lezers meegenomen in aanloop naar het Foodtruck Festival 10 jaar Lansingerland XXL. Een groot feest dat georganiseerd wordt voor alle inwoners van de gemeente Lansingerland om samen het 10-jarig bestaan van deze prachtige gemeente te vieren.
De organisatie van het festival ligt in handen van Toost Foodtruck Festival. Het evenement vindt plaats op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus in het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek en is gratis te bezoeken. Er zal voor jong en oud een heleboel leuks te beleven zijn en daarom belichten de organisatoren elke week een apart onderdeel van het festival, zodat iedereen weet wat er allemaal te doen is tijdens dit grote feest!

Programma

Er zijn elke dag spetterende optredens van bekende artiesten zoals Diaz & Bruno, Dave Roelvink, StukTV en De Corona’s. En ook lokale helden als Invasion en Rusty Nails zullen op het podium te vinden zijn. Voor de jongste kinderen zullen er optredens van Dora & Diego te beluisteren zijn. Naast het muziekprogramma is er een spectaculaire zeepkistenrace waar iedereen aan deel mag nemen, jong en oud. Dus ga aan de slag en bouw samen met vrienden of familie een zeepkist en doe mee met de wedstrijd! Inschrijven voor de zeepkistenrace kan via www.10jaarlansingerland.nl. Deze race vindt plaats op zaterdag en zondag. Ook voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er straks van alles te doen. Zo kunnen zij een ritje gaan maken in een nostalgische zweefmolen of op ontdekkingstocht gaan bij de Burgemeester van Buiten, een verrassende buitenspel attractie. En omdat de skatebaan vlakbij is komt Skateland Rotterdam les geven in skateboarden, stuntsteppen of BMX-en. En natuurlijk zijn er tientallen verrassende foodtrucks te vinden met voor iedereen wat wils. Welke foodtrucks of er gaan komen zullen in een van de volgende edities van De Heraut bekend worden gemaakt. Wat al wel verklapt kan worden is dat Toost Foodtruck Festival het terrein gaat aankleden, wat voor een enorm gezellige, kleurrijke en intieme sfeer gaat zorgen.

Openingstijden

Er zijn nog veel meer leuke dingen te beleven tijdens het Foodtruck Festival 10 Jaar Lansingerland XXL, dus houdt deze krant de komende weken goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het totale programma. De openingstijden van het festivalterrein zijn vrijdag van 15.00 tot 23.00 uur, zaterdag 26 augustus van 12.00 tot 23.00 uur en zondag 27 augustus van 13.00 tot 21.00 uur. Voor een overzicht van het muziekprogramma en alle activiteiten: zie www.10jaarlansingerland.nl.

Check Also

Bijen houden open huis

Rottemeren – Op zaterdag 14 juli houdt de Rotterdamse bijenhoudersvereniging Ambrosiusgilde van 10.00 tot 17.00 …