zondag 22 juli 2018 | week 29
Home » fbpost » Editie 101, toch maar weer meelopen dit jaar

Editie 101, toch maar weer meelopen dit jaar

Editie 101, toch maar weer meelopen dit jaar

Berkel en Rodenrijs – “Dinsdag om 05.00 uur van start gegaan. Weer een groot feest met de jeugd die een nacht had doorgehaald en ons stonden uit te zwaaien en aan te moedigen. Dit jaar is de route omgekeerd. Dat is even wennen. Waar zitten de rustposten en de route ziet er zo ook heel anders uit. Voor de lopers positief want we hadden wat meer ruimte. Wel moet het publiek nog wat wennen want het was rustig langs de kant. Roze woensdag. De minst leuke dag vind ik altijd. De route is saai en het tempo dramatisch. Het laatste stuk is altijd een groot feest. Donderdag de dag van de 7 heuvelen. De pijn in het lijf is prominent aanwezig. Jeetje wat kunnen die voeten zeer doen. In de ochtend wat buien gehad. Poncho aan, uit, aan, uit. Tot 20 km gaat het goed alleen dan moet je nog zo’n stuk. Heel blij was ik dus met het support van familie en mijn wandelvrienden die mij op sleeptouw hebben genomen. Groesbeek is altijd heel gezellig. Vrijdag rustig van start. Het doet zeer, maar ben niet de enige. Linden had weer zijn jaarlijkse traditie. Thema ‘Romantiek’. Daarna naar Beers, Cuijk en Mook waar het altijd gezellig is. Daarna via Gladiola. Vond het fijn om samen met Ronald over de finish te komen. We hebben het gehaald. Bij deze wil ik familie, vrienden en collega’s bedankt voor alle opbeurende whatsappjes en aanmoedigingen onderweg. Sportief Wandelgroep Zoetermeer bedankt voor alle steun en het slepen naar de finish. En natuurlijk mijn gastgezin in Nijmegen, die ieder jaar super voor mij zorgt.

Check Also

Berkel en Soccer Boys mogen twee derby’s uitvechten

Lansingerland - De KNVB heeft afgelopen weekeinde de competitie-indeling bekend gemaakt voor het voetbalseizoen 2018/2019. Opvallend is dat promovendus BVCB enkele verre reizen naar onder meer Zeeland voor de boeg heeft.