maandag 19 maart 2018 | week 12
Home » Advertorial » Ontmoeting op het meest spectaculaire onderdeel van de Vierdaagse
rechts Johan

Ontmoeting op het meest spectaculaire onderdeel van de Vierdaagse

Ontmoeting op het meest spectaculaire onderdeel van de Vierdaagse

Cuijk/Lansingerland – Voor de meest geroutineerde vierdaagse lopers blijft het altijd weer een hoogtepunt. Op de vierde dag, de dag van Cuijk, gaan de lopers over de door het leger aangelegde pontonbrug over de Maas. Eerst door Cuijk waar wandelaars van het ene muziekkorps naar het volgende door een haag van toeschouwers lopen die de deelnemers het laatste zetje geven. Spectaculair blijft de oversteek over de brug in het water. Zeker als lopers ook nog Berkelse dorpsgenoten ontmoeten van De Doorstappers. Ton Van de Baard en zijn broer Johan mogen als doorgewinterde lopers worden beschouwd met respectievelijk dertien en achttien ‘caps’ op hun naam.

Check Also

Veel belangstelling voor bedrijfskavels Leeuwenhoekweg

Bergschenhoek - Op woensdag 28 februari ondertekenden wethouder Abee van Economische Zaken en David van Duijn van import- en distributiebedrijf Mafico, het koopcontract voor een bedrijfskavel op Bedrijventerrein Leeuwenhoekweg In Bergschenhoek.