woensdag 18 juli 2018 | week 29
Home » Lezersschrijven » Ongeluk kruising Oostersingel – Wilgenlaan.

Ongeluk kruising Oostersingel – Wilgenlaan.

Afgelopen dinsdag 19 juli rond 15.00 is ter hoogte Oostersingel – Wilgenlaan – basisschool de Poolster een jongetje van 9 jaar ter val gekomen tijdens het ontwijken van een afslaande auto komende van de Oostersingel. Na de val is de jongen behoorlijk beschadigd en bebloed achtergelaten door de bestuurder van een donkere Volkswagen golf. Gelukkig heeft een vriendelijke vrouw hem thuis gebracht. Inmiddels maakt de jongen het weer goed. De ouders en ook het slachtoffertje zelf zijn haar erg dankbaar voor de geboden hulp.

De gevaren van het fietspad zijn al vanaf het begin onderwerp van gesprek op het schoolplein van de Poolster. Het ontwerp leent zich voor incidenten. Uiteraard hopen we allemaal dat de gemeente deze gevaarlijke situatie spoedig aanpakt.

Martijn Mulder
Berkel en Rodenrijs

(De gemeente heeft het volgende aangegeven; Het bewuste kruispunt en andere punten op de Oostersingel worden aangepakt en verbeterd. Een en ander is terug te vinden op de gemeentesite via lansingerland.nl/planetenwegoostersingel, red.)

Check Also

Koffieuurtje bij de buren

Het was vrijdag 22 juni, de dag dat we weer waren uitgenodigd voor het koffieuurtje …