dinsdag 17 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Stortbui trekt over Lansingerland
Op de Veld en Beemd is een boom ontworteld. Foto: Ton Evers.

Stortbui trekt over Lansingerland

Lansingerland – De stortbui die rond 13.00 uur vanmiddag over Lansingerland trok heeft veel schade aangericht aan de natuur.  Op de Veld en Beemd moest een grote boom zich gewonnen geven. Daarnaast werden vele takken van bomen afgerukt. De grond in de Leeuwenkuil ligt bezaaid met enorme afgebroken takken. In de Van Vredenburchlaan is de straat ondergelopen. De riolering kon het vele regenwater niet meer verwerken.

 

Een plasje water op de van Vredenburchlaan in Bergschenhoek , na de enorme hoosbui. Foto: Anneke Krak.

 

Check Also

Gespot!

Gespot! Bleiswijk – Deze foto werd ’s nachts op de Rottedijk te Bleiswijk gemaakt door …