woensdag 21 februari 2018 | week 08
Home » Advertorial » Winnaars Mid Summer Night Shoppen bekend

Winnaars Mid Summer Night Shoppen bekend

Winnaars Mid Summer Night Shoppen bekend

Berkel en Rodenrijs – De winnaars van de Mid Summer Night in Berkel Centrum zijn bekend. Iedereen die zaterdagavond 1 juli gezellig kwam shoppen in Berkel Centrum werd uitgenodigd een selfie te maken met daarop tevens de bordjes met leuke teksten en/of Hollandse kaasmeisjes. Deze foto’s konden bezoekers op social mediakanalen van het winkelcentrum plaatsen om daarmee kans te maken op een Berkel Kadobon t.w.v. € 15,-. De drie winnaars namen vorige week uit handen van Ruben Leijs (lid van de promotiecommissie van het centrum) de prijs in ontvangst. Dat waren Ria Groenewegen, Barbara Aartsen Rouwhorst (komt hem later ophalen) en Meiderin Lolopua.

Check Also

Van Kaas tot Z vestigt zich in Winkelcentrum Gouden Hart

Berkel en Rodenrijs - ‘Kwaliteit zonder compromis’; dat is waar Marcel en Jacqueline Taal van Van Kaas tot Z zich in onderscheiden. Donderdag 15 februari openden zij hun nieuwe winkel en inmiddels hebben al heel wat klanten ervaren hoe leuk en vooral verrassend en smakelijk die is.