woensdag 18 oktober 2017 | week 42
Home » Advertorial » Winnaars Mid Summer Night Shoppen bekend

Winnaars Mid Summer Night Shoppen bekend

Winnaars Mid Summer Night Shoppen bekend

Berkel en Rodenrijs – De winnaars van de Mid Summer Night in Berkel Centrum zijn bekend. Iedereen die zaterdagavond 1 juli gezellig kwam shoppen in Berkel Centrum werd uitgenodigd een selfie te maken met daarop tevens de bordjes met leuke teksten en/of Hollandse kaasmeisjes. Deze foto’s konden bezoekers op social mediakanalen van het winkelcentrum plaatsen om daarmee kans te maken op een Berkel Kadobon t.w.v. € 15,-. De drie winnaars namen vorige week uit handen van Ruben Leijs (lid van de promotiecommissie van het centrum) de prijs in ontvangst. Dat waren Ria Groenewegen, Barbara Aartsen Rouwhorst (komt hem later ophalen) en Meiderin Lolopua.

Check Also

Ondanks regen, brachten winkeliers zonneschijn

Bleiswijk - Zo begin oktober mag je toch wel wat eerste mooie herfstdagen verwachten. Daar had de winkeliersvereniging ook echt op gehoopt, maar het door haar op zaterdag 7 oktober georganiseerde evenement Bleiswijk Proeft! kreeg alleen maar regen. De bezoekers die de regen trotseerden lieten zich de (verse) hapjes en drankjes echter goed smaken.