donderdag 17 augustus 2017 | week 33
Home » Advertorial » Winnaars Mid Summer Night Shoppen bekend

Winnaars Mid Summer Night Shoppen bekend

Winnaars Mid Summer Night Shoppen bekend

Berkel en Rodenrijs – De winnaars van de Mid Summer Night in Berkel Centrum zijn bekend. Iedereen die zaterdagavond 1 juli gezellig kwam shoppen in Berkel Centrum werd uitgenodigd een selfie te maken met daarop tevens de bordjes met leuke teksten en/of Hollandse kaasmeisjes. Deze foto’s konden bezoekers op social mediakanalen van het winkelcentrum plaatsen om daarmee kans te maken op een Berkel Kadobon t.w.v. € 15,-. De drie winnaars namen vorige week uit handen van Ruben Leijs (lid van de promotiecommissie van het centrum) de prijs in ontvangst. Dat waren Ria Groenewegen, Barbara Aartsen Rouwhorst (komt hem later ophalen) en Meiderin Lolopua.

Check Also

Sonny Verspoor gekozen tot (bijna) meest gewaardeerde fysiotherapeut

Lansingerland - Sonny Verspoor, kinderfysiotherapeut bij Fysiokids, is tweede geworden bij de uitreiking voor meest gewaardeerde fysiotherapeut van Nederland.