dinsdag 17 juli 2018 | week 29
Home » Lezersschrijven » Babbeltruc

Babbeltruc

Dit is een reactie op een ingezonden brief Babbeltruc (geplaatst 28 juni 2017, red.) waarin een moeder vertelt dat haar zoon is aangesproken door iemand die geld nodig had voor benzine. De jongen heeft destijds € 20,- gepind voor de man. Ik wil graag het volgende delen. Ook ik ben door, denk ik, dezelfde man aangesproken. Hij vertelde het verhaal dat zijn baas door zijn pleegvader was gebeld, dat zijn pleegmoeder was overleden en dat hij naar Oud-Beijerland moest en geen benzine had. Ik heb hem naar zijn baas terug verwezen voor geld. Deze getinte man met baard en pet heb ik later, 12 juli ‘s avonds bij metrostation Rodenrijs gezien fietsend richting Schiebroek. Op 13 juli ‘s middags zag ik hem weer op het fietspad tussen overgang Kleiweg en Melanchthonweg, hij probeerde daar zijn verhaal op een nieuwe slachtoffer. Ik heb deze persoon gewaarschuwd. Ik wil graag met deze brief mensen waarschuwen voor deze man.

Naam bekend bij de redactie.

(Naschrift redactie: De politie heeft laten weten dat er aandacht is voor dit probleem. Wanneer mensen worden lastig gevallen door deze man met babbeltruc mag 112 gebeld worden).

Check Also

Geen overlast

En opnieuw schrijven lezers een stukje over de herrie van de HSL… Opnieuw wordt aangegeven …