woensdag 13 december 2017 | week 50
Home » Advertorial » Volkorenbrood van Ammerlaan als beste getest door de Consumentenbond
Bleiswijk - Een perfect Nederlands volkorenbrood en één van de favorieten van het smaakpanel, aldus leden van het smaakpanel van de Consumentenbond. Hierdoor kreeg het volkorenbrood de stempel ‘beste uit de test’ en een 7,3 De smaak en het vezelgehalte zijn met vijf sterren getest.

Volkorenbrood van Ammerlaan als beste getest door de Consumentenbond

Bleiswijk – Een perfect Nederlands volkorenbrood en één van de favorieten van het smaakpanel, aldus leden van het smaakpanel van de Consumentenbond. Hierdoor kreeg het volkorenbrood de stempel ‘beste uit de test’ en een 7,3 De smaak en het vezelgehalte zijn met vijf sterren getest.

Volkorenbrood dankt zijn gezonde karakter voor een belangrijk deel aan het hoge vezelgehalte. Vezels zijn belangrijk voor een goede spijsvertering. Het eten van voldoende vezels zorgt bovendien voor minder kans op allerlei ziekten zoals hart- en vaatziekten en diabetes. Bij Bakker Ammerlaan wordt het brood ’s nachts gebakken en ligt binnen zes uur in de winkels. Bij bakkers wordt het brood pas verpakt op het moment dat het wordt verkocht. Hierdoor blijft de korst knapperig. Hierdoor kopt de Consumentengids bakkersbrood het lekkerst, een het ommetje waard.

Check Also

“Wie wil het vak van ons leren?”

Berkel en Rodenrijs - Gerard Vermeulen begon zijn loopbaan als meubelmaker bij Van Vliet in Berkel Centrum. Dat werk beviel hem prima en bovendien was het met de fiets aan te rijden. Dagelijks fietste hij over de Noordeindseweg langs Van der Wilt Woninginrichting. Tot de eigenaar van die zaak - gespecialiseerd in complete stoffering, maar ook de aankleding van de slaapkamer - hem vroeg of hij er zin in had bij hem te komen werken. “Het scheelde de helft fietsen; ik zei ‘ja’ en begon aan mijn nieuwe baan. Dat is inmiddels veertig jaar geleden.”