woensdag 18 oktober 2017 | week 42
Home » Advertorial » Volkorenbrood van Ammerlaan als beste getest door de Consumentenbond
Bleiswijk - Een perfect Nederlands volkorenbrood en één van de favorieten van het smaakpanel, aldus leden van het smaakpanel van de Consumentenbond. Hierdoor kreeg het volkorenbrood de stempel ‘beste uit de test’ en een 7,3 De smaak en het vezelgehalte zijn met vijf sterren getest.

Volkorenbrood van Ammerlaan als beste getest door de Consumentenbond

Bleiswijk – Een perfect Nederlands volkorenbrood en één van de favorieten van het smaakpanel, aldus leden van het smaakpanel van de Consumentenbond. Hierdoor kreeg het volkorenbrood de stempel ‘beste uit de test’ en een 7,3 De smaak en het vezelgehalte zijn met vijf sterren getest.

Volkorenbrood dankt zijn gezonde karakter voor een belangrijk deel aan het hoge vezelgehalte. Vezels zijn belangrijk voor een goede spijsvertering. Het eten van voldoende vezels zorgt bovendien voor minder kans op allerlei ziekten zoals hart- en vaatziekten en diabetes. Bij Bakker Ammerlaan wordt het brood ’s nachts gebakken en ligt binnen zes uur in de winkels. Bij bakkers wordt het brood pas verpakt op het moment dat het wordt verkocht. Hierdoor blijft de korst knapperig. Hierdoor kopt de Consumentengids bakkersbrood het lekkerst, een het ommetje waard.

Check Also

Ondanks regen, brachten winkeliers zonneschijn

Bleiswijk - Zo begin oktober mag je toch wel wat eerste mooie herfstdagen verwachten. Daar had de winkeliersvereniging ook echt op gehoopt, maar het door haar op zaterdag 7 oktober georganiseerde evenement Bleiswijk Proeft! kreeg alleen maar regen. De bezoekers die de regen trotseerden lieten zich de (verse) hapjes en drankjes echter goed smaken.