maandag 19 februari 2018 | week 08
Home » Advertorial » Volkorenbrood van Ammerlaan als beste getest door de Consumentenbond
Bleiswijk - Een perfect Nederlands volkorenbrood en één van de favorieten van het smaakpanel, aldus leden van het smaakpanel van de Consumentenbond. Hierdoor kreeg het volkorenbrood de stempel ‘beste uit de test’ en een 7,3 De smaak en het vezelgehalte zijn met vijf sterren getest.

Volkorenbrood van Ammerlaan als beste getest door de Consumentenbond

Bleiswijk – Een perfect Nederlands volkorenbrood en één van de favorieten van het smaakpanel, aldus leden van het smaakpanel van de Consumentenbond. Hierdoor kreeg het volkorenbrood de stempel ‘beste uit de test’ en een 7,3 De smaak en het vezelgehalte zijn met vijf sterren getest.

Volkorenbrood dankt zijn gezonde karakter voor een belangrijk deel aan het hoge vezelgehalte. Vezels zijn belangrijk voor een goede spijsvertering. Het eten van voldoende vezels zorgt bovendien voor minder kans op allerlei ziekten zoals hart- en vaatziekten en diabetes. Bij Bakker Ammerlaan wordt het brood ’s nachts gebakken en ligt binnen zes uur in de winkels. Bij bakkers wordt het brood pas verpakt op het moment dat het wordt verkocht. Hierdoor blijft de korst knapperig. Hierdoor kopt de Consumentengids bakkersbrood het lekkerst, een het ommetje waard.

Check Also

Juwelier G.J. den Boer blij met goudsmid Adeline

Zodra het weer wat beter gaat met de economie kan ook de juwelier dat merken. De klanten kijken niet alleen naar alle fraaie artikelen die gepresenteerd worden, maar ze maken nu ook wat meer tijd en ruimte vrij om na te denken over een speciale wens.