maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Advertorial » Van der Wel showt de nieuwe generatie Hyundai

Van der Wel showt de nieuwe generatie Hyundai

Van der Wel showt de nieuwe generatie Hyundai

Bergschenhoek – De nieuwe generatie Hyundai doet het goed. Zeker na het op de markt komen van de splinternieuwe Hyundai i30 Wagon die in de maand juni in de verkoop ging.

De Hyundai i30 Wagon is een zuinige wagen met veel ruimte, maar ook een auto met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Betrouwbaarheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel en bovendien krijgt de koper vijf jaar fabrieksgarantie. Kortom: een oerveilige auto!

Verkoopteam

Het verkoopteam van Autobedrijf Leo van der Wel, met daarin Raymond van Rijswijk en Kevin Kievit, kan er enthousiast over vertellen. “De nieuwe Hyundai i30 zet flinke stappen voorwaarts met een verlaging van zowel het brandstofverbruik als de emissie. De driecilinder benzinemotor van 120 pk blinkt uit door zijn lage emissie en verbruik. Leverbaar in combinatie met de handmatig te bedienen zesversnellingsbak. ’t Gemiddeld brandstofverbruik is 4,9 l/100km. De viercilinder is leverbaar in combinatie met de handgeschakelde zesbak of met een snelle zeventrapsautomaat met dubbele koppeling die de keuze geeft tussen handmatig of automatisch schakelen. De viercylinder dieselmotor is leverbaar met een handmatig te bedienen zesversnellingsbak of een zeventraps DCT, waarbij het brandstofgebruik met de DCT tot 20% lager is.”

Verbonden

“In deze wagen stap je niet alleen in; je bent ook verbonden. Met Apple CarPlay kun je mobiele apparaten koppelen om online te zijn zonder dat je aandacht van het verkeer wordt afgeleid. Bovendien ondersteunt het infotainmentsysteem Live Service; hiermee is snel recente informatie over het verkeer, over flitspalen en het actuele weerbericht op te vragen. Met een charge pad in de middenconsole is een smartphone draadloos op te laten tijdens het rijden.”

Veilig

Het is rustig rijden, maar ook meerijden in de Hyundai i30 Wagon. Het Driver Attention Alert veiligheidssysteem analyseert het rijpatroon en waarschuwt de automobilist als die tekenen van vermoeidheid toont. De auto is standaard uitgerust met diverse veiligheidsystemen. De Europese veiligheidsorganisatie Euro NCAP heeft de nieuwe Hyundai i30 beloond met vijf sterren. Dat is de maximale score die een auto in deze onafhankelijke crashtest kan behalen. De Hyundai i30 behaalde de maximumscore in alle vier categorieën: bescherming van volwassen inzittenden, bescherming van kinderen in de auto, voetgangersbescherming en Safety Assist. Daarmee is het de eerste auto in zijn klasse die de hoogste score van 5 sterren behaalde volgens de nieuwe richtlijnen van Euro NCAP.

Check Also

Rabobank is gul voor verenigingen en stichtingen

Lansingerland - De Rabobank Zuid-Holland Midden heeft een twaalftal verenigingen en stichtingen uit de regio verrast met een mooie cheque. Dinsdag 26 juni organiseerde de bank een speciaal moment voor de ontvangers van de donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds. In totaal werd een bedrag van bijna € 25.000,- toegekend. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in het Rabobankkantoor in Delft.