woensdag 18 oktober 2017 | week 42
Home » Advertorial » Sonny Verspoor gekozen tot (bijna) meest gewaardeerde fysiotherapeut
kinderfysiotherapeut bij Fysiokids

Sonny Verspoor gekozen tot (bijna) meest gewaardeerde fysiotherapeut

Sonny Verspoor gekozen tot (bijna) meest gewaardeerde fysiotherapeut

Lansingerland – Sonny Verspoor, kinderfysiotherapeut bij Fysiokids, is tweede geworden bij de uitreiking voor meest gewaardeerde fysiotherapeut van Nederland.

Jaarlijks doen meer dan een miljoen patiënten mee aan een klantervaringsonderzoek aan de hand van vragenlijsten. Dit doet Qualiview voor 8.500 zorgorganisaties. Ruim 3600 fysiotherapiepraktijken namen deel. De vragenlijsten bestaan uit thema’s zoals omgang, verwachtingen en een algemene beoordeling (Tips en Tops) en tevens een aanbevelingsscore. Op basis van deze resultaten is bepaald welke praktijk en zorgverlener het meest gewaardeerd wordt en een klant award verdient.

Nominatie

Blij verrast was Fysiokids met de nominatie van Sonny Verspoor voor ‘meest gewaardeerde fysiotherapeut van Nederland’, met uiteindelijk een tweede plaats en een gemiddeld cijfer van een 9,4 van de in totaal 80 beoordelingen. Zijn collega’s zijn uiteraard bijzonder trots op hem. Nadat de top 3 bekend werd in de verschillende categorieën volgde de feestelijke award uitreiking op donderdag 29 juni bij CitySense in Utrecht. Daar werd bekend gemaakt wie op de 3e, 2e of 1e plaats was geëindigd. De Opiness Klant Awards worden uitgereikt binnen de vier zorgdisciplines Fysiotherapie, Oefentherapie, Logopedie en Huidtherapie. De winnaars en genomineerden zijn bepaald op basis van de ontvangen klantwaarderingen over 2016.

Check Also

Ondanks regen, brachten winkeliers zonneschijn

Bleiswijk - Zo begin oktober mag je toch wel wat eerste mooie herfstdagen verwachten. Daar had de winkeliersvereniging ook echt op gehoopt, maar het door haar op zaterdag 7 oktober georganiseerde evenement Bleiswijk Proeft! kreeg alleen maar regen. De bezoekers die de regen trotseerden lieten zich de (verse) hapjes en drankjes echter goed smaken.