woensdag 13 december 2017 | week 50
Home » Advertorial » Sonny Verspoor gekozen tot (bijna) meest gewaardeerde fysiotherapeut
kinderfysiotherapeut bij Fysiokids

Sonny Verspoor gekozen tot (bijna) meest gewaardeerde fysiotherapeut

Sonny Verspoor gekozen tot (bijna) meest gewaardeerde fysiotherapeut

Lansingerland – Sonny Verspoor, kinderfysiotherapeut bij Fysiokids, is tweede geworden bij de uitreiking voor meest gewaardeerde fysiotherapeut van Nederland.

Jaarlijks doen meer dan een miljoen patiënten mee aan een klantervaringsonderzoek aan de hand van vragenlijsten. Dit doet Qualiview voor 8.500 zorgorganisaties. Ruim 3600 fysiotherapiepraktijken namen deel. De vragenlijsten bestaan uit thema’s zoals omgang, verwachtingen en een algemene beoordeling (Tips en Tops) en tevens een aanbevelingsscore. Op basis van deze resultaten is bepaald welke praktijk en zorgverlener het meest gewaardeerd wordt en een klant award verdient.

Nominatie

Blij verrast was Fysiokids met de nominatie van Sonny Verspoor voor ‘meest gewaardeerde fysiotherapeut van Nederland’, met uiteindelijk een tweede plaats en een gemiddeld cijfer van een 9,4 van de in totaal 80 beoordelingen. Zijn collega’s zijn uiteraard bijzonder trots op hem. Nadat de top 3 bekend werd in de verschillende categorieën volgde de feestelijke award uitreiking op donderdag 29 juni bij CitySense in Utrecht. Daar werd bekend gemaakt wie op de 3e, 2e of 1e plaats was geëindigd. De Opiness Klant Awards worden uitgereikt binnen de vier zorgdisciplines Fysiotherapie, Oefentherapie, Logopedie en Huidtherapie. De winnaars en genomineerden zijn bepaald op basis van de ontvangen klantwaarderingen over 2016.

Check Also

“Wie wil het vak van ons leren?”

Berkel en Rodenrijs - Gerard Vermeulen begon zijn loopbaan als meubelmaker bij Van Vliet in Berkel Centrum. Dat werk beviel hem prima en bovendien was het met de fiets aan te rijden. Dagelijks fietste hij over de Noordeindseweg langs Van der Wilt Woninginrichting. Tot de eigenaar van die zaak - gespecialiseerd in complete stoffering, maar ook de aankleding van de slaapkamer - hem vroeg of hij er zin in had bij hem te komen werken. “Het scheelde de helft fietsen; ik zei ‘ja’ en begon aan mijn nieuwe baan. Dat is inmiddels veertig jaar geleden.”