vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Sport » Van der Breggen aan kop
Anna van der Breggen die zaterdag in Berkel present zal zijn.

Van der Breggen aan kop

Berkel en Rodenrijs – Anna van der Breggen won voor de tweede keer de tiendaagse Italiaanse etappewedstrijd Giro Rosa, de Giro d’Italia voor vrouwen. In de Tour de France gaf Jos van Emden op. Na de Giro d’Italia gereden te hebben stond hij wel aan de start van de Tour, maar het bleek toch teveel voor de rijder die leerde fietsen in Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Eerste skatetocht van MyLife smaakt naar meer

Berkel en Rodenrijs - Ze stonden te trappelen om in actie te komen; de grote groep skaters die zich vrijdagavond 18 mei verzamelde bij MyLife aan de Berkelse Poort om van start te gaan met de voor de eerste keer door de sportschool georganiseerde skatetocht.