woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Politiek » De maat is vol voor CDA

De maat is vol voor CDA

Lansingerland – Het CDA in Lansingerland maakt zich grote zorgen over de toekomst van Huize St. Petrus in Berkel en Rodenrijs en heeft de gemeente gevraagd snel een brede gedachtewisseling voor de gemeenteraad te organiseren met alle betrokkenen, waaronder ook het Zorgkantoor en de Stichting Laurens. Intussen overlegt het CDA over de negatieve gevolgen van de landelijke regelgeving met partijgenoot Mona Keijzer. Voor het CDA is gehele of gedeeltelijke sluiting van Huize St. Petrus onaanvaardbaar. Na de sluiting van Hergerborch is voor het CDA de maat vol. Het gebouw is recent nog voor miljoenen aangepast aan de eisen van de tijd, zodat er weer jarenlang goede zorg kan worden geboden. Daarnaast zijn ook bewoners van de tientallen aanleunwoningen afhankelijk van de gemeenschappelijke voorzieningen in het tehuis. Het CDA vindt dan ook dat de gemeente alles uit de kast moet halen om Huize St. Petrus te behouden.

Check Also

Leer de ‘geheimen‘ van computer, smartphone en tablet te ontdekken en gebruiken

Lansingerland - Het nieuwe cursusprogramma van SeniorWeb Lansingerland is weer uit. Met daarin een aantrekkelijk cursus- en workshopaanbod voor het voorjaar 2018 dat gegeven gaat worden in de vier leercentra van Lansingerland.