vrijdag 24 november 2017 | week 47
Home » Politiek » De maat is vol voor CDA

De maat is vol voor CDA

Lansingerland – Het CDA in Lansingerland maakt zich grote zorgen over de toekomst van Huize St. Petrus in Berkel en Rodenrijs en heeft de gemeente gevraagd snel een brede gedachtewisseling voor de gemeenteraad te organiseren met alle betrokkenen, waaronder ook het Zorgkantoor en de Stichting Laurens. Intussen overlegt het CDA over de negatieve gevolgen van de landelijke regelgeving met partijgenoot Mona Keijzer. Voor het CDA is gehele of gedeeltelijke sluiting van Huize St. Petrus onaanvaardbaar. Na de sluiting van Hergerborch is voor het CDA de maat vol. Het gebouw is recent nog voor miljoenen aangepast aan de eisen van de tijd, zodat er weer jarenlang goede zorg kan worden geboden. Daarnaast zijn ook bewoners van de tientallen aanleunwoningen afhankelijk van de gemeenschappelijke voorzieningen in het tehuis. Het CDA vindt dan ook dat de gemeente alles uit de kast moet halen om Huize St. Petrus te behouden.

Check Also

Wolfert PRO gaat verder als Wolfert Lansing

Bergschenhoek - Met de onthulling van het bouwbord met daarop niet alleen een impressie van de nieuwbouw, maar tevens de nieuwe naam werd donderdagmiddag 16 november de start gegeven van de bouw van een nieuwe middelbare school aan de Boterdorpseweg. Nu nog prijkt er Wolfert PRO op de tijdelijke behuizing, maar die naam zal voor de nieuwe school veranderen in Wolfert Lansing.