zaterdag 19 augustus 2017 | week 33
Home » Sport » Zomeravondcompetitie De Bleiberg

Zomeravondcompetitie De Bleiberg

Bergschenhoek/Bleiswijk – Woensdagavond 5 juli is er aan de Rubenslaan in Bergschenhoek gevist. Het was prachtig weer en er is veel vis gevangen; de paar gevangen brasems bepaalde de winnaar. De individuele uitslag is: 1. Arjan Oosthoek (4.540 gr.), 2. Jan v.d. Burg (2.350 gr.) en 3. Rob van Dijk (2.010 gr.). Er waren veertien deelnemers en totaal is er 19,6 kg. gevangen. De strijd om de eerste plaats voor de beker is niet spannend meer, maar voor de tweede en derde plaats des te spannender. De stand voor de beker nu is: 1. Arjan Oosthoek, 2. Hans Speulman en 3. Jan v.d. Burg. Woensdag 12 juli wordt er gevist in het Hoge Bergse Bos.

Check Also

Kuip debuut voor Berkelaar Justin Bijlow

Berkel en Rodenrijs - Terwijl hij voor de seizoensopening met de gedachte zal hebben rondgelopen als derde doelman bij Feyenoord aan de slag te gaan kwam onverwacht voor Justin Bijlow de grootste verrassing van zijn leven. Zondag stond hij in het doel van Feyenoord.