woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » Zomeravondcompetitie De Bleiberg

Zomeravondcompetitie De Bleiberg

Bergschenhoek/Bleiswijk – Woensdagavond 5 juli is er aan de Rubenslaan in Bergschenhoek gevist. Het was prachtig weer en er is veel vis gevangen; de paar gevangen brasems bepaalde de winnaar. De individuele uitslag is: 1. Arjan Oosthoek (4.540 gr.), 2. Jan v.d. Burg (2.350 gr.) en 3. Rob van Dijk (2.010 gr.). Er waren veertien deelnemers en totaal is er 19,6 kg. gevangen. De strijd om de eerste plaats voor de beker is niet spannend meer, maar voor de tweede en derde plaats des te spannender. De stand voor de beker nu is: 1. Arjan Oosthoek, 2. Hans Speulman en 3. Jan v.d. Burg. Woensdag 12 juli wordt er gevist in het Hoge Bergse Bos.

Check Also

Eerste editie van Highland Hockey smaakt naar meer

Berkel en Rodenrijs - Vier jaar achtereen organiseerde HBR een indoortoernooi; een zaalhockeytoernooi waarvoor de jeugdteams van hockeyverenigingen uit het hele land zich konden inschrijven. Het toernooi groeide en in Oostmeer werden steeds meer, maar ook betere teams ontvangen. Dit jaar werd besloten er een andere invulling aan te geven. Dat resulteerde in de start van Highland Hockey.