vrijdag 24 november 2017 | week 47
Home » Sport » Zomeravondcompetitie De Bleiberg

Zomeravondcompetitie De Bleiberg

Bergschenhoek/Bleiswijk – Woensdagavond 5 juli is er aan de Rubenslaan in Bergschenhoek gevist. Het was prachtig weer en er is veel vis gevangen; de paar gevangen brasems bepaalde de winnaar. De individuele uitslag is: 1. Arjan Oosthoek (4.540 gr.), 2. Jan v.d. Burg (2.350 gr.) en 3. Rob van Dijk (2.010 gr.). Er waren veertien deelnemers en totaal is er 19,6 kg. gevangen. De strijd om de eerste plaats voor de beker is niet spannend meer, maar voor de tweede en derde plaats des te spannender. De stand voor de beker nu is: 1. Arjan Oosthoek, 2. Hans Speulman en 3. Jan v.d. Burg. Woensdag 12 juli wordt er gevist in het Hoge Bergse Bos.

Check Also

TOGB 1 – SKF 1: 10 – 0

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 18 november kwam SKF 1 uit Veenendaal op bezoek in …