maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Sport » TOGB-Excelsior BVO: 0-3

TOGB-Excelsior BVO: 0-3

Berkel en Rodenrijs – Voor 600 toeschouwers heeft TOGB een verdienstelijke oefenwedstrijd gespeeld tegen Eredivisieclub Excelsior. Na 7 minuten was er een vrije trap voor die ploeg op de rand van de 16 meter, maar de inzet werd gekeerd door doelman Merrick Leijnse. Vlak hierna was hij weer attent na een diepe bal op de spits, maar door goed uitkomen voorkwam hij de eerste goal. In de 12e minuut was er een pass op Kevin Vermeulen die door het wegglijden van Jeffrey Kindt plots alleen voor hem stond en het afmaakte 0-1. In de 2e helft dachten de meeste supporters dat Excelsior veel meer goals zou gaan maken en dat TOGB het conditioneel niet meer kon bijhouden. Een foutje van Dave Ammerlaan werd in de 62e minuut afgestraft door Ali Messaoudi 0-2. Meteen hierna was er een prima actie van Nicky van Velzen die de bal voorgaf op Younes Assiah, maar zijn inzet werd gekeerde door de keeper. In de 81e minuut maakte Ali Messaoudi de 0-3 na een goede aanval. Na 83 minuten maakte de pas 17 jarige Joost Mangert zijn eerste minuten in Excelsior 1. Joost ging naar Excelsior nadat hij bij TOGB in de F1 kampioen was geworden. In deze oefenwedstrijd liet TOGB een goede indruk achter. Het team kan met een goed gevoel op vakantie om op dinsdag 8 augustus de voorbereiding te starten voor een nieuw seizoen.

Check Also

Uitslagen PV de Vrijheid

Bergschenhoek – Zaterdag 7 juli waren er twee wedvluchten. Vlucht Argenton werd gelost om 06.45 …