zondag 20 mei 2018 | week 20
Home » fbpost » TOGB schenkt 2500 euro aan K!ds Unlimited

TOGB schenkt 2500 euro aan K!ds Unlimited

TOGB schenkt 2500 euro aan K!ds Unlimited

Berkel en Rodenrijs – Lex van Winden overhandigde dinsdag 27 juni namens TOGB een cheque ter waarde van € 2.500 aan Rick Ruisch, ambassadeur van de stichting K!ds Unlimited. TOGB schonk de volledige opbrengst van het jaarlijkse internationale K!ds Unlimited jeugdtoernooi aan dit goede doel.

Het internationale K!ds Unlimited toernooi werd door TOGB op zaterdag 3 juni voor de vijfde keer gehouden. Op dit toernooi, waaraan U13-1 en U15-1 jeugdspelers deelnamen, waren naast TOGB verenigingen te bewonderen als Feyenoord, Excelsior, Fortuna Sittard, FC Groningen, SC Cambuur, FC Emmen, DHC en AFC’34. Vanuit België namen FC Royal Antwerp en Waasland Beveren deel, vanuit Engeland was FC Bristol Rovers van de partij.

Topvoetbal

Dit deelnemersveld stond garant voor topvoetbal. Bij de U13 was FC Groningen de sterkste en bij de U15 werd het toernooi gewonnen door Excelsior Rotterdam. Naast topvoetbal was er ook aandacht voor de Stichting K!ds Unlimited. Deze stichting is opgericht voor complex meervoudig gehandicapte kinderen. K!ds Unlimited vindt dat ieder complex meervoudig gehandicapt kind in Nederland de beste kansen moet krijgen. De Stichting wil de kinderen zoveel mogelijk activerende therapieën bieden, die buiten de reguliere vergoedingen vallen in Nederland. Bovendien willen ze de ouders van deze kinderen maximaal ondersteunen met informatie van allerlei aard.

Opbrengst

Van alle consumpties die tijdens het toernooi werden verkocht was de opbrengst bestemd voor K!ids Unlimited. De cheque werd door Lex van Winden, de hoofdorganisator van de internationale toernooien bij TOGB, overhandigd aan Rick Ruisch. Een blije Rick: ”Voor € 2.500 kunnen we echt wat doen. Daarmee kunnen we een kind een half jaar ondersteunen met alternatieve therapieën en activiteiten.”

Check Also

Dojo Sidney Kai warriors succesvol op internationaal toernooi

Dojo Sidney Kai warriors succesvol op internationaal toernooi Berkel en Rodenrijs – Ook dit jaar …