dinsdag 17 juli 2018 | week 29
Home » Advertorial » Vragenuurtje van Werner Uitvaart

Vragenuurtje van Werner Uitvaart

Vragenuurtje van Werner Uitvaart

Lansingerland – Elke laatste dinsdag van de maand tussen 15.30 en 16.30 uur kan iedereen met vragen over een uitvaart terecht in de Binnentuin aan de Chrysantenweg 40 in Bleiswijk. Werner Uitvaart organiseert dit vragenuurtje om informatie te geven op alle mogelijke vragen die er leven over alles wat met een uitvaart te maken heeft. Het is niet vanzelfsprekend om hierover na te denken of over te spreken. Toch kan het rust geven om een en ander vast te leggen, ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn.

In de prachtige omgeving van de Binnentuin kunnen in een rustig gesprek met een kopje koffie of thee alle mogelijkheden omtrent een uitvaart worden besproken. Fraukje en René Werner en Elleke in ’t Veen – Werner, allen gecertificeerd uitvaartbegeleider, zijn op de hoogte van de nieuw(st)e ontwikkelingen in de uitvaartbranche en bekend in de regio. Werner Uitvaart beschikt niet over een eigen locatie en dus is er alle vrijheid en onafhankelijkheid om samen te zoeken naar een geschikte afscheidslocatie. Werner Uitvaart heeft ook geen standaard aanbod van uitvaartkisten/manden, kaarten, bloemen, rouwvervoer en dergelijke. Wel heeft Werner Uitvaart een groot netwerk van leveranciers waarmee wordt samengewerkt. “Hierdoor levert Werner Uitvaart maatwerk en wordt een door ons georganiseerde en begeleide uitvaart in alle opzichten passend. Ook als u verzekerd bent bij een grote landelijke uitvaartorganisatie kunt u de uitvaart door Werner Uitvaart laten regelen, er bestaat altijd keuzevrijheid.”

Op dinsdag 25 juli is iedereen opnieuw van harte welkom voor een informatief gesprek in de serene Binnentuin van Bleiswijk of kom even langs om het gratis Uitvaartwensenboekje op te halen. Als het tijdstip niet schikt; dagelijks is Werner Uitvaart bereikbaar op 010-521 6558 of kijk op de facebookpagina of op www.werneruitvaart.nl.

Check Also

Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co

Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co Berkel en Rodenrijs – Zondag 8 …