donderdag 18 januari 2018 | week 03
Home » Algemeen » Rotta Rangers gevraagd voor onderzoek

Rotta Rangers gevraagd voor onderzoek

Lansingerland – “Wie heeft er zin om te helpen onderzoeken of dood hout leeft? We gaan daarvoor naar een griezelig en spannend stuk bos.” Op zaterdag(middag) 15 juli kunnen kinderen van 7-13 jaar – de Rotta Rangers – weer volop genieten van een speurtocht in de natuur met gidsen van Natuur- en Vogelwacht ‘Rotta’ om te onderzoeken of dood hout echt dood is. Zorg voor dichte schoenen of laarzen en makkelijke kleding, die vies mogen worden. Verzamelen is om 13.30 uur ‘ergens’ in het mooie natuurgebied en om 15.30 uur worden de kinderen daar weer opgehaald. Na aanmelding wordt een routebeschrijving naar de ‘geheime plek’ opgestuurd. Aanmelden kan via rotta.jeugd@gmail.com. Contactpersoon is Carlo Schep 079-593 24 32. Deelname kost € 2,-.

Check Also

Granny’s Finest bij Herstelhotel Bleiswijk

Bleiswijk - Herstel Hotel Medisch Hart heeft het hippe concept Granny's Finest naar Bleiswijk gehaald. Granny's Finest is een modemerk waarbij jonge ontwerpers en senioren samenwerken aan handgemaakte producten. Van elkaar leren en gezelligheid spelen een grote rol bij deze club.