maandag 21 mei 2018 | week 21
Home » Algemeen » Rotta Rangers gevraagd voor onderzoek

Rotta Rangers gevraagd voor onderzoek

Lansingerland – “Wie heeft er zin om te helpen onderzoeken of dood hout leeft? We gaan daarvoor naar een griezelig en spannend stuk bos.” Op zaterdag(middag) 15 juli kunnen kinderen van 7-13 jaar – de Rotta Rangers – weer volop genieten van een speurtocht in de natuur met gidsen van Natuur- en Vogelwacht ‘Rotta’ om te onderzoeken of dood hout echt dood is. Zorg voor dichte schoenen of laarzen en makkelijke kleding, die vies mogen worden. Verzamelen is om 13.30 uur ‘ergens’ in het mooie natuurgebied en om 15.30 uur worden de kinderen daar weer opgehaald. Na aanmelding wordt een routebeschrijving naar de ‘geheime plek’ opgestuurd. Aanmelden kan via rotta.jeugd@gmail.com. Contactpersoon is Carlo Schep 079-593 24 32. Deelname kost € 2,-.

Check Also

Bouw Mariakapel gestart

Berkel en Rodenrijs - Met het aanbrengen van drie heipalen is afgelopen week de bouw gestart van de Mariakapel op de begraafplaats van de R.K. kerk in Berkel en Rodenrijs.