zaterdag 23 september 2017 | week 38
Home » Algemeen » Rotta Rangers gevraagd voor onderzoek

Rotta Rangers gevraagd voor onderzoek

Lansingerland – “Wie heeft er zin om te helpen onderzoeken of dood hout leeft? We gaan daarvoor naar een griezelig en spannend stuk bos.” Op zaterdag(middag) 15 juli kunnen kinderen van 7-13 jaar – de Rotta Rangers – weer volop genieten van een speurtocht in de natuur met gidsen van Natuur- en Vogelwacht ‘Rotta’ om te onderzoeken of dood hout echt dood is. Zorg voor dichte schoenen of laarzen en makkelijke kleding, die vies mogen worden. Verzamelen is om 13.30 uur ‘ergens’ in het mooie natuurgebied en om 15.30 uur worden de kinderen daar weer opgehaald. Na aanmelding wordt een routebeschrijving naar de ‘geheime plek’ opgestuurd. Aanmelden kan via rotta.jeugd@gmail.com. Contactpersoon is Carlo Schep 079-593 24 32. Deelname kost € 2,-.

Check Also

Duizenden bezoekers ontdekken De Kleihoogt

Berkel en Rodenrijs - Met de officiële opening van een nieuwe brug, een verrassend zonnetje hoog aan de hemel en duizenden bezoekers die wandelend of op de fiets een bezoekje brachten werd de vierde editie van Ontdek De Kleihoogt zondag 17 september een groot succes.