donderdag 18 januari 2018 | week 03
Home » Algemeen » De zomer bij Outdoor Valley

De zomer bij Outdoor Valley

Bergschenhoek – Tijdens de zomervakantie organiseert Outdoor Valley een bomvol zomerprogramma voor jong en oud! Dagelijks start er om 10.00 en 12.00 uur een nieuw avontuur. Tickets voor het zomerprogramma zijn € 15,-. Kinderen die in het bezit zijn van een Jeugd Vakantiepaspoort krijgen korting. Van 10.00 tot 11.30 uur: boogschieten of vlot bouwen en survivallen voor kids van 8 tot en met 14 jaar. 12.00 tot 13.30 uur: boogschieten of vlot bouwen en survivallen voor kids vanaf 5 jaar. Ouders, verzorgers opa´s of oma´s mogen tijdens deze activiteit mee doen. Naast het zomerprogramma organiseert Outdoor Valley vijf kampweken voor kids tussen de 8 en 15 jaar. Met daarin boogschieten, survivallen, kanovaren en nog heel veel meer. Koken op een zelf gestookt vuurtje en de bonte avond mag natuurlijk niet ontbreken, evenals de marshmallows roosteren bij het kampvuur.

Check Also

4 C’s centraal bij duurzaam project in Meerpolder

Lansingerland - Wethouder Albert Abee, Erik Batenburg (Batenburg BV) en Jan Houweling (Houweling Architecten) zetten dinsdag 9 januari in het gemeentehuis hun handtekening onder de gronduitgifte overeenkomst voor de ontwikkeling van een 4C-project in de wijk Meerpolder te Berkel en Rodenrijs.