zaterdag 18 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » De zomer bij Outdoor Valley

De zomer bij Outdoor Valley

Bergschenhoek – Tijdens de zomervakantie organiseert Outdoor Valley een bomvol zomerprogramma voor jong en oud! Dagelijks start er om 10.00 en 12.00 uur een nieuw avontuur. Tickets voor het zomerprogramma zijn € 15,-. Kinderen die in het bezit zijn van een Jeugd Vakantiepaspoort krijgen korting. Van 10.00 tot 11.30 uur: boogschieten of vlot bouwen en survivallen voor kids van 8 tot en met 14 jaar. 12.00 tot 13.30 uur: boogschieten of vlot bouwen en survivallen voor kids vanaf 5 jaar. Ouders, verzorgers opa´s of oma´s mogen tijdens deze activiteit mee doen. Naast het zomerprogramma organiseert Outdoor Valley vijf kampweken voor kids tussen de 8 en 15 jaar. Met daarin boogschieten, survivallen, kanovaren en nog heel veel meer. Koken op een zelf gestookt vuurtje en de bonte avond mag natuurlijk niet ontbreken, evenals de marshmallows roosteren bij het kampvuur.

Check Also

Flinke belangstelling voor concert geeft weer hoop voor de toekomst

Bleiswijk - De stoelen stonden weer netjes in rijen opgesteld tijdens het Najaarsconcert van muziekvereniging Crescendo, zaterdag 11 november in 't Web. Dat is ook een noodzaak als je gaat 'vliegen' om diverse landen te bezoeken, want het thema was 'Vlieg met me mee'. Heel fijn was, dat nagenoeg alle stoelen bezet waren en dat geeft Crescendo moed om fris en fruitig door te gaan waarmee ze bezig is: mooie muziek maken en de mensen een fijne avond te bezorgen. Zaterdagavond lukte dat perfect.