woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Advertorial » Mariekebieb in actie voor zomerlezen

Mariekebieb in actie voor zomerlezen

Berkel en Rodenrijs – Kinderen die geen boeken lezen tijdens de zomervakantie, zakken gemiddeld een tot twee AVI niveaus. Het is daarom belangrijk dat kinderen tijdens de zomervakantie blijven lezen. Zijn er thuis geen leuke boeken meer? Bij KinderzwerfboekStation Mariekebieb, Rodenrijseweg 167 kan ieder kind een boek uitzoeken. Een kinderzwerfboek is een boek met een zwerfsticker op de kaft. Iedereen kan kinderboeken uit zwerven sturen zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Zwerfstickers zijn gratis aan te vragen. Een KinderzwerfboekStation is een plek waar kinderen zwerfboeken kunnen brengen of halen om thuis te lezen. Er zijn er al 1.700 in Nederland. Meer informatie zie www.kinderzwerfboek.nl.

Check Also

Welkom in Hillegersberg!

Rotterdam - Spiksplinternieuw! Dat is het Vak College Hillegersberg; de vmbo-school voor een dynamische loopbaan die onlangs verhuisde en nu in een heel nieuw gebouw van start is gegaan. En vlakbij, want hij ligt aan de Argonautenweg op de grens van Hillegersberg en Bergschenhoek. Je zou er eens even moeten gaan kijken en de sfeer proeven. Bovendien werkt deze school nauw samen met de TooropMavo die op steenworp afstand ligt. Scholen met dezelfde cultuur en ideeën.