woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Advertorial » Kia Autohaag Zeeuw ondersteunt de Orange Lions voor derde jaar op rij

Kia Autohaag Zeeuw ondersteunt de Orange Lions voor derde jaar op rij

Kia Autohaag Zeeuw ondersteunt de Orange Lions voor derde jaar op rij

Lansingerland – De voltallige selectie van het Nederlands Mannen Basketbalteam heeft op zondag 2 juli de sleutels overhandigd gekregen van hun Kia’s. Het is het derde jaar op rij dat Kia en dealer Autohaag Zeeuw de Orange Lions ondersteunen. Dit maakt Kia Autohaag Zeeuw tot een partner van het eerste uur, een betrouwbare partner waarop het Nederlands Mannen Team kan bouwen.

De spelers inclusief coach Toon van Helfteren, assistent-coach Sander van der Holst en teammanager Peter van Noord krijgen de beschikking over in totaal 16 Kia’s. Dit jaar rijden ze in twee verschillende Kia modellen: de Niro en de Sportage. De spelers zijn bekend met Kia en roemen het rijcomfort en de beenruimte die deze auto’s bezitten. Jan Hofstede – directeur Autohaag Zeeuw – overhandigde de sleutels. De voorbereiding van de Orange Lions start op maandag 3 juli. Het Nederlands Mannenteam gaan een spannende pre-WKkwalificatie periode tegemoet, waar er in augustus vier cruciale wedstrijden tegen Albanië en Oostenrijk op het programma staan. Kia Autohaag Zeeuw wenst de Orange Lions een goede voorbereiding en veel sportief succes.

Check Also

Minuut gratis winkelen goed voor ruim 200 euro

Berkel en Rodenrijs - Op radiozender 100% NL was vorige maand een winactie, waarbij Hoogvliet een prijs beschikbaar stelde; een minuut gratis winkelen. Luisteraars konden hieraan deelnemen door de Kerst Top 10 te voorspellen. Sharon Ommering voorspelde dat Marco Borsato op de eerste plek zou eindigen en werd daarmee de winnaar.