zondag 23 juli 2017 | week 29
Home » Advertorial » Kia Autohaag Zeeuw ondersteunt de Orange Lions voor derde jaar op rij

Kia Autohaag Zeeuw ondersteunt de Orange Lions voor derde jaar op rij

Kia Autohaag Zeeuw ondersteunt de Orange Lions voor derde jaar op rij

Lansingerland – De voltallige selectie van het Nederlands Mannen Basketbalteam heeft op zondag 2 juli de sleutels overhandigd gekregen van hun Kia’s. Het is het derde jaar op rij dat Kia en dealer Autohaag Zeeuw de Orange Lions ondersteunen. Dit maakt Kia Autohaag Zeeuw tot een partner van het eerste uur, een betrouwbare partner waarop het Nederlands Mannen Team kan bouwen.

De spelers inclusief coach Toon van Helfteren, assistent-coach Sander van der Holst en teammanager Peter van Noord krijgen de beschikking over in totaal 16 Kia’s. Dit jaar rijden ze in twee verschillende Kia modellen: de Niro en de Sportage. De spelers zijn bekend met Kia en roemen het rijcomfort en de beenruimte die deze auto’s bezitten. Jan Hofstede – directeur Autohaag Zeeuw – overhandigde de sleutels. De voorbereiding van de Orange Lions start op maandag 3 juli. Het Nederlands Mannenteam gaan een spannende pre-WKkwalificatie periode tegemoet, waar er in augustus vier cruciale wedstrijden tegen Albanië en Oostenrijk op het programma staan. Kia Autohaag Zeeuw wenst de Orange Lions een goede voorbereiding en veel sportief succes.

Check Also

Vragenuurtje van Werner Uitvaart

Lansingerland - Elke laatste dinsdag van de maand tussen 15.30 en 16.30 uur kan iedereen met vragen over een uitvaart terecht in de Binnentuin aan de Chrysantenweg 40 in Bleiswijk. Werner Uitvaart organiseert dit vragenuurtje om informatie te geven op alle mogelijke vragen die er leven over alles wat met een uitvaart te maken heeft. Het is niet vanzelfsprekend om hierover na te denken of over te spreken. Toch kan het rust geven om een en ander vast te leggen, ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn.