woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Algemeen » Parasols voor de Oudelandse Hof

Parasols voor de Oudelandse Hof

Parasols voor de Oudelandse Hof

Berkel en Rodenrijs – Na een gesprek met een voorleesvrijwilliger kwam ter sprake dat de bewoners van huiskamer 19 een heerlijk terras hebben, maar dat het in de zomer voor de bewoners dikwijls te warm is om buiten te zitten. Na contact met goede doelen/kringloopwinkel De Paardestal om een donatie te vragen voor een of twee grote parasols werden de bewoners blij verrast toen ze hoorden, dat ze twee parasols mochten uitzoeken die voor bewoners efficiënt en veilig zijn. De mooie parasols sieren nu het dakterras, inclusief voeten en hoezen. Dat iedereen er plezier van heeft zal duidelijk zijn. Zeker de afgelopen dagen met de warmte was het heel fijn. Namens de bewoners en verzorgers van De Oudelandse Hof nogmaals heel hartelijk dank aan De Paardestal.

Check Also

Spelen met het vuur

Waar verloopt de grens tussen serieus zijn en bespottelijkheid? Wat doen om effectief te zijn …