zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » Parasols voor de Oudelandse Hof

Parasols voor de Oudelandse Hof

Parasols voor de Oudelandse Hof

Berkel en Rodenrijs – Na een gesprek met een voorleesvrijwilliger kwam ter sprake dat de bewoners van huiskamer 19 een heerlijk terras hebben, maar dat het in de zomer voor de bewoners dikwijls te warm is om buiten te zitten. Na contact met goede doelen/kringloopwinkel De Paardestal om een donatie te vragen voor een of twee grote parasols werden de bewoners blij verrast toen ze hoorden, dat ze twee parasols mochten uitzoeken die voor bewoners efficiënt en veilig zijn. De mooie parasols sieren nu het dakterras, inclusief voeten en hoezen. Dat iedereen er plezier van heeft zal duidelijk zijn. Zeker de afgelopen dagen met de warmte was het heel fijn. Namens de bewoners en verzorgers van De Oudelandse Hof nogmaals heel hartelijk dank aan De Paardestal.

Check Also

Er zit muziek in de Dorpskerk van Berkel

Lansingerland - Tijdens de wekelijkse open kerk van de Dorpskerk in Berkel Centrum werd op zaterdagmiddag 11 november een uurtje gemusiceerd door fluitiste Bianca de Vrind-Zegers en pianiste Kate Yunyoung Kang. Zo werd al weer een voorschotje genomen op de sterke wens om verschillende vormen van muziek en cultuur dicht(er)bij mensen te brengen in het hart van Berkel Centrum.