vrijdag 19 januari 2018 | week 03
Home » Sport » Clubkampioenen centraal tijdens clubfeest bij Fly Over

Bleiswijk - De jaarlijkse clubkampioenschappen van de Bleiswijkse badmintonvereniging BC TAB Fly Over werden ditmaal bijzondere. Dit jaar werd het toernooi gevolgd door de viering van het 30-jarig bestaan van de actieve Bleiswijkse vereniging.

Clubkampioenen centraal tijdens clubfeest bij Fly Over

Clubkampioenen centraal tijdens clubfeest bij Fly Over

Bleiswijk – De jaarlijkse clubkampioenschappen van de Bleiswijkse badmintonvereniging BC TAB Fly Over werden ditmaal bijzondere. Dit jaar werd het toernooi gevolgd door de viering van het 30-jarig bestaan van de actieve Bleiswijkse vereniging.

In de warme Sporthal Rijneveen werd op vrijdagavond 23 en zaterdag 24 juni zowel door senioren als jeugd gestreden om de jaarlijkse prijzen. In de jongste groep meisjes (ME13) wist Kana Mai Seki de eerste plaats te pakken, in de groep daarboven (ME15) was de titel voor Lorrain de Groot. In de gemengd enkel U15 was Luuk van den Berg de winnaar. In de dubbelpoules bij de jeugd werden Beau van der Sman en Marieke Zuidema en tevens Boris de Wilde en Lorrain de Groot de kampioenen. In het enkelspel recreanten-2 pakte Lente van den Berg de titel.

Wisselbekers

In een zestal categorieën stond de titel clubkampioen op het spel, wat behalve eer en glorie ook betekent dat de namen in de wisselbekers worden gegraveerd. Heel bijzonder dit jaar, want in alle onderdelen worden dat nieuwe namen. Bij de jeugd heten de nieuwe clubkampioenen enkelspel Beau van der Sman en Sara Lee van der Hulst. Bij het enkelspel recreanten-1 is Wilco Hermus de winnaar geworden, in het dubbelspel recreanten zijn dat Hans Wooning en Lente van den Berg. Bij de senior competitiespelers is Roel van Harten de nieuwe clubkampioen enkelspel, en komen de namen van Ed Swanborn en Milan Koot op de beker voor het dubbelspel.

Clubfeest

Tijdens de heerlijke bbq (dank aan Jumbo Bleiswijk) werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet en vond de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen plaats. Het clubfeest daarna had volop activiteiten in zich: een ‘Heel Fly Over bakt’ taartenwedstrijd, een loterij, oud-Hollandse spelen, een badminton quiz, een springkussen voor de jongste jeugd en muziek van DJ Jolie. Ondertussen zorgde het team achter de bar voor lekkere hapjes en drankjes. Ook nam voorzitter Roel het woord om het erelidmaatschap van Hidde Duivenvoorden officieel te maken. Al met al een bijzonder weekend, bruisend van activiteiten, neergezet door de vrijwilligers van BC TAB Fly Over. Eind augustus start het nieuwe seizoen van BC TAB Fly Over. Meer weten? Kijk op: www.bcflyover.nl of https://www.facebook.com/BCFlyOver.

Check Also

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk - De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.