woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » Eerste jeu de boules regiotoernooi bij TOGB

Eerste jeu de boules regiotoernooi bij TOGB

Eerste jeu de boules regiotoernooi bij TOGB

Berkel en Rodenrijs – Bij TOGB wordt sinds 2011 drie keer per week jeu de boules gespeeld. In juni werd voor de eerste keer een regiotoernooi georganiseerd.

Vanuit de gehele regio waren jeu de boules-spelers naar de banen aan de Place de L’Oppèr gekomen. In totaal 34 koppels begonnen om even na tien uur aan deze dag. Er heerste een gezellige sfeer onder andere door het schitterende weer. De organisatie van het toernooi onder leiding van Claudia van der Hoek-van Staveren was prima verzorgd. Bij discussies trad zij als scheidsrechter op. Er kwam aardig wat publiek kijken. Rond de klok van vijf uur waren de laatste boules gegooid en kon de eindstand opgemaakt worden. Er waren drie koppels die deze dag ongeslagen bleven. Het saldo was beslissend. Als beste van TOGB eindigde het koppel Ton van der Tol/John van den Bulk. Zij eindigden met drie overwinningen en een saldo van +6 op de 16e plaats.

Check Also

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk - De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.