zaterdag 21 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Inbraakpreventie actie op de weekmarkt in Berkel en Rodenrijs

Inbraakpreventie actie op de weekmarkt in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Dat gemeente Lansingerland, de politie en Buurttoezicht Lansingerland de samenwerking willen intensiveren is niemand ontgaan. Om deze woorden kracht bij te zetten houden de organisaties woensdag 12 juli, een gezamenlijke actie op de weekmarkt in Berkel en Rodenrijs. Een grote politieaanhanger staat opgesteld in de Kerkstraat. Inwoners kunnen zich laten informeren over zaken die betrekking hebben op veiligheid en over preventiemiddelen. Buurttoezicht Lansingerland en ook 3B Wonen zijn aanwezig. Alle partijen gaan graag het gesprek met inwoners aan om te vertellen wat zij allemaal doen op het gebied van veiligheid en inbraakpreventie.

Check Also

Dansertjes Fervor sluiten seizoen zomers af

Lansingerland - Pilates- en Dansstudio Fervor heeft een geweldig seizoen achter de rug. Met de zomervakantie voor de deur werd het tijd voor een verrassende afsluiting van het seizoen.