maandag 23 april 2018 | week 17
Home » fbpost » Actie inbraakpreventie gemeente en politie

Actie inbraakpreventie gemeente en politie

Actie inbraakpreventie gemeente en politie

Op woensdag 12 juli staan de gemeente en de politie Lansingerland met een informatiekraam op de weekmarkt in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Iedereen kan zich hier laten voorlichten over preventiemaatregelen tegen woninginbraak. Ook Buurttoezicht en 3B Wonen zullen die dag aanwezig zijn.
Het publiek krijgt advies en tips om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Denk hierbij vooral aan de komende vakantieperiode.

Check Also

Elk kind toonde eigen talent in Mastermind

Lansingerland - Al ver voor de voorstelling begon spoedden belangstellenden zich zowel zaterdagavond als zondagmiddag naar de aula van het Melanchthon Bergschenhoek waar Theater Vlammen het stuk Mastermind op de planken zette. Zaterdagavond moesten er zelfs stoelen worden bijgeschoven om iedereen een plekje te geven.