vrijdag 19 januari 2018 | week 03
Home » fbpost » Actie inbraakpreventie gemeente en politie

Actie inbraakpreventie gemeente en politie

Actie inbraakpreventie gemeente en politie

Op woensdag 12 juli staan de gemeente en de politie Lansingerland met een informatiekraam op de weekmarkt in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Iedereen kan zich hier laten voorlichten over preventiemaatregelen tegen woninginbraak. Ook Buurttoezicht en 3B Wonen zullen die dag aanwezig zijn.
Het publiek krijgt advies en tips om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Denk hierbij vooral aan de komende vakantieperiode.

Check Also

Ondernemend Lansingerland richt zich op netwerken, communicatie en bereikbaarheid

Lansingerland - De leden van Ondernemend Lansingerland kwamen woensdagavond 10 januari bijeen om samen het nieuwe jaar in te luiden. Dat gebeurde op een mooie locatie in het recreatiegebied; in Restaurant Bergsche Plas van Yoek Kouwenhoven die onlangs als nieuw lid van de ondernemersvereniging was welkom geheten.