vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Lezersschrijven » Nieuws van de breiclub

Nieuws van de breiclub

U heeft het vast al gelezen, Stichting Welzijn is verhuisd van de Smitshoek naar de Stander, het nieuwe onderkomen in de Oranjewijk samen met de bibliotheek Oostland. Maar helaas is er voor de breiclub geen plaats. Ja, er zijn wel stoelen en tafels maar voor onze materialen (de gebreide lapjes, de halfklare dekens en tijdelijk de dekens die klaar zijn) is geen opslagruimte en zouden we huur moeten gaan betalen. De dames zijn allemaal vrijwilligers, kopen vaak zelf de wol dus hebben ze daar geen zin in. Onze dekens gaan naar instanties o.a. voor Oekraïne, Roemenië en Polen. Ook krijgen we sjaals, mutsen, truitjes en sokken. Allemaal voor het goede doel.
We maken ons werk af en dan zijn we genoodzaakt te stoppen en dat vinden wij heel erg jammer, want we hebben dit 17 jaar met veel plezier. We zien geen andere oplossing. U?

Ria Oosthoek en Jopie Veenman
Bergchenhoek

Check Also

Verkeersveiligheid N209

De oplossing voor het verhogen van de verkeerveiligheid op de N209 wordt nu gezocht in …