zondag 22 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Oostlanddag met interessante bedrijfsbezoeken en workshops

Oostlanddag met interessante bedrijfsbezoeken en workshops

Oostlanddag met interessante bedrijfsbezoeken en workshops

Oostland – De opzet van het programma van de negende editie van Oostlanddag 2017 op 11 oktober is rond. Ondernemers uit de regio Oostland kunnen kiezen uit vijf excursies en workshops die allen in het teken staan van ‘Oostland Next level’. Het avondprogramma bestaat uit een diner, plenaire afsluiting en netwerkborrel bij Van der Valk in Nootdorp.

Organisatoren van de Oostlanddag zijn de gemeente Lansingerland, de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland. Doel van Oostlanddag is door samenwerking en kennisdeling concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een economisch sterker Oostland.

Bedrijfsbezoeken

Met een vijftal bedrijfsbezoeken worden ondernemers geïnspireerd en gevraagd mee te denken over de toekomstvisie (the next level) van het Oostland. Zo zal er een workshop zijn over duurzame innovatie in de garage van de toekomst en is er een workshop over werken in teams als nieuwe bedrijfsvoering. Kleine zelfstandigen kunnen naar een workshop over het collectief organiseren van een vangnet bij arbeidsongeschiktheid. En er komt een bijeenkomst over CO2 reductie en een bijeenkomst over het hergebruik van materialen. De excursies beginnen om 15.00 uur. Daarna kunnen de Oostlandse ondernemers deelnemen aan het netwerkdiner in Van der Valk in Nootdorp met aansluitend een plenaire afsluiting en netwerkborrel.

Aanmelden na de zomer

De Oostlanddag is gratis toegankelijk voor iedereen die ondernemer is (of wil worden) of met ondernemerschap te maken heeft. De exacte invulling van het programma wordt na de zomer bekend gemaakt. Aanmelden voor Oostlanddag 2017 kan vanaf september via www.oostlanddag.nl. Op de hoogte blijven van Oostlanddag kan via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Check Also

Verkooppunten boek Simone van der Spek

Lansingerland – Vorige week schreven we in deze krant over het eerste eigen boek van …