vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Advertorial » De Arend Horeca Meubilair en Apparatuur vestigt zich op Oudeland

De Arend Horeca Meubilair en Apparatuur vestigt zich op Oudeland

De Arend Horeca Meubilair en Apparatuur vestigt zich op Oudeland

Berkel en Rodenrijs – Met het plaatsen van de handtekening onder de verkoopovereenkomst kan Jarno Goesten, eigenaar van De Arend Horeca Meubilair en Apparatuur, zich verder gaan voorbereiden op zijn komst naar Bedrijvenpark Oudeland.

Trees Borkus-Henskens

De Arend kent zijn oorsprong in de Horeca. In de jaren zeventig, tachtig en negentig runden de ouders van Jarno in Ammerzoden Café De Arend, maar inmiddels is De Arend uitgegroeid tot een bedrijf waar totaalinrichting de hoofdzaak werd.
In januari 2000 opende De Arend zijn eerste filiaal in Amsterdam. De wens was om dichter bij de klanten te zitten en door het openen van filialen leek dit dé stap om te nemen. Al snel bleek dit een gouden greep en volgden de filialen elkaar op; in 2001 filiaal Antwerpen, in 2002 filiaal Breda, in 2004 op Aruba en op Curaçao. Om vervolgens in 2007 filiaal Rotterdam en Eindhoven te openen. In 2015 werden de filialen Apeldoorn en Meerbusch (Düsseldorf) een feit.
“We groeiden van horecameubilair naar totaalinrichting van interieurs. Voor grote hotelketens, recreatieparken, kantoren, maar ook andere grote (horeca)bedrijven,” aldus Goesten vlak voordat hij de handtekening plaatste. “Dit mooie pand wat we hier straks gaan realiseren is representatief voor hetgeen we nu doen en waar we ongetwijfeld nog bekender door raken.”

Eerste contacten

Begin 2017 werden de eerste contacten gelegd met de gemeente Lansingerland in verband met een mogelijke verhuizing van de huurlocatie Rotterdam / Capelle aan den IJssel naar realisatie van een nieuw pand op een zichtlocatie op Oudeland. Maandag werden de handtekeningen gezet onder de verkoopovereenkomst voor 2450 m². Daar zal op een hoekkavel (meteen als je uit de tunnel komt naast de rotonde) een pand worden gebouwd met daarin een grote showroom. Het streven is om het pand eind 2017 / begin 2018 in gebruik te nemen.

Check Also

Kinderpsycholoog Martijn richt zich op doelmatige aanpak

Elke dinsdag arriveert kinderpsycholoog Martijn Aalberts in Berkel en Rodenrijs om er praktijk te houden. De overige dagen werkt hij vanuit zijn praktijk in Delft. Collega Dize Mesters werkt in Bleiswijk. Dat er behoefte bestaat aan een kinderpsycholoog moge duidelijk zijn; in het achterliggende jaar, zo blijkt uit landelijke onderzoek, heeft één op de tien kinderen psychische hulp gehad.