vrijdag 23 maart 2018 | week 12
Home » Sport » Golf

Luiten zevende op Lyoness Open

Golf

Luiten zevende op Lyoness Open

Bleiswijk – Joost Luiten is met een sterke slotronde op de zevende plaats geëindigd in het Lyoness Open. De winst ging naar Zuid-Afrikan Dylan Frittelli. Joost Luiten worstelde drie dagen met zijn swing in het Lyoness Open. In de slotronde ging het stukken beter. Luiten maakte slechts een enkele bogey en zeven birdies voor een ronde 66 (-6). Met een totaal van -7 eindigde de 31-jarige golfer op de zevende plaats, zijn eerste top-10 notering van het jaar.

Check Also

Bewoners Hergerborch spelen potje tennis bij ATV Berkenrode

Berkel en Rodenrijs - De bewoners van Hergerborch konden zondag 11 maart kennismaken met de tennissport. Tennisvereniging ATV Berkenrode organiseerde een middag voor hen.