woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Algemeen » Topsport bij Prinsenstad

Topsport bij Prinsenstad

Delft – Tot en met zaterdag 17 juni 2017 organiseert Stichting Concours Delft in samenwerking met de familie Duijndam van de 5-sterren Manege de Prinsenstad het grote Rabobank Outdoor Concours Delft. De groots opgezette parcoursen op de machtige accommodatie van de Prinsenstad geven Concours Delft een professionele allure en trekken jaarlijks vele topcombinaties vanuit het hele land. Bovendien wordt naast de klassieke springrubrieken een gevarieerd aanbod aan paardensport geboden, waaronder verschillende dressuurdagen t/m Grand Prix niveau en een spectaculair Teamspringen voor paarden & pony’s. Daarnaast zijn er mooie feestavonden. Op en top genieten dus, voor zowel deelnemers als toeschouwers tijdens deze hippische dagen op de Prinsenstad die ook live te volgen zijn op www.uhorse.tv.
Het succesvolle Concours Delft wordt ondersteund door hoofdsponsor Rabobank Zuid-Holland Midden en een groot aantal andere mooie sponsoren, ook uit Lansingerland.
De toegang tot dit fraaie evenement op de Prinsenstad, Rijksstraatweg 145 te Delft, is gratis.

Check Also

Nieuwe reanimatiecursussen

Bleiswijk – Op 14 februari en op 18 april start de Stichting Reanimatie 3B-Hoek weer …