vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Advertorial » Disney komt weer terug!

Disney komt weer terug!

Disney komt weer terug!

Opvallend in de uitgebreide sortering aan borduur- en knooppakketten, verkrijgbaar bij Tine’s Hobby Techniek aan de Berkelse Poort 67, is de terugkeer van de Disneyfiguren in de pakketten. “Ze zijn een tijd weggeweest, maar er is een stijgende vraag naar en tevens een groeiend aanbod in. Wel leuk, want de pakketten zijn erg vrolijk van kleur en leuk om te maken of te krijgen.”

Winny de Poeh, Mickey Mouse, Cars en Frozen; ze zijn weer allemaal voorradig. Bij een bezoek aan de winkel van Tine voel je je als handwerkster als een kind in een snoepwinkel; zo’n ruim aanbod dat het bijna moeilijk wordt er maar één te kiezen. Je vingers kriebelen om meteen aan de slag te gaan.

Alle leeftijden

De pakketten zijn er voor alle leeftijden. Naast de Disney’s veel leuke voorstellingen voor kinderen, maar ook bijvoorbeeld dierfiguren, fraaie bloemen, stadsgezichten, sporten en nog veel meer. Kussens, kleden, wanddoeken, schilderijen, maar ook fleshangers, tapijtjes, geurzakjes en bovendien alle benodigde garens. Accessoires in de vorm van naalden, lampen, verzamelbakjes, kaartjes voor de borduurzijde, achterkanten, binnenkussentjes (die nu zelfs in de aanbieding zijn!) en heel veel voorbedrukte stramiens. Snel beginnen, want bij aankoop van tien strengetjes DMC borduurzijde krijgt de klant de elfde gratis.
Tot eind juli krijgt iedereen 10% korting op alle Lanarte pakketten en op de pakketten van Marjolein Bastin.

Voorbedrukt of tellen

“Er is een keuze uit ruim 4000 borduur- en knooppakketten,” weet Tine. “En jaarlijks komen er weer tal van nieuwe pakketten bij. Van een der leveranciers ontvang ik vier keer per jaar een catalogus, dus tel maar na wat voor nieuwe pakketten ik dan weer binnen krijg! De meeste heb ik in huis, maar mis ik er eens een, dan ontvang ik die snel. Men heeft de keuze uit voorbedrukte of telpakketten en dan ook op verschillende stoffen zoals kaaslinnen, aida en telstof. “

Internet

Voor wie dat wil zijn alle pakketten thuis reeds te bekijken via de webwinkel van Tine: www.cado.marktplaza.nl. Ze zijn via de webshop te bestellen, maar een bezoekje brengen in de winkel aan de Berkelse Poortwinkel is natuurlijk ook leuk en bovendien verrassend. Tine’s winkel is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Check Also

Kinderpsycholoog Martijn richt zich op doelmatige aanpak

Elke dinsdag arriveert kinderpsycholoog Martijn Aalberts in Berkel en Rodenrijs om er praktijk te houden. De overige dagen werkt hij vanuit zijn praktijk in Delft. Collega Dize Mesters werkt in Bleiswijk. Dat er behoefte bestaat aan een kinderpsycholoog moge duidelijk zijn; in het achterliggende jaar, zo blijkt uit landelijke onderzoek, heeft één op de tien kinderen psychische hulp gehad.