woensdag 23 mei 2018 | week 21
Home » Advertorial » Dierenkliniek Oostland maakt vliegende start!

Dierenkliniek Oostland maakt vliegende start!

Dierenkliniek Oostland maakt vliegende start!

Berkel en Rodenrijs – Dierenkliniek Oostland opende op 1 maart 2017 de deuren op de Verdistraat 26 in Berkel en Rodenrijs. En een vliegende start volgde! Veel diereneigenaren weten inmiddels de weg te vinden naar de Componistenbuurt. Door het aanpassen van de open spreekuurtijden verwacht de kliniek cliënten en patiënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

“De eerste drie maanden zijn voorbij gevlogen. In de eerste weken hebben we met vrienden en familie flyers huis aan huis rondgebracht en een advertentie in de Heraut geplaatst om het dorp kennis te laten maken met de praktijk”, vertelt dierenarts en praktijkeigenaar Linda Hogendoorn. ”Cliënten kwamen naar aanleiding hiervan naar ons toe. De laatste tijd stappen steeds vaker huiseigenaren binnen door een tip van een kennis of familielid”, aldus Linda. “Cliënten waarderen de persoonlijke betrokkenheid binnen de praktijk en zijn verrast door de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Ook de 24-uurs zorg en de spreekuren op zaterdagmiddag worden enorm gewaardeerd. Het is heel bijzonder om te ervaren hoe warm wij als nieuwe dierenkliniek worden ontvangen in Lansingerland. Dit maakt het werken fantastisch en geeft dagelijks veel energie!”

Check Also

Hoge Raad stelt eisen aan ‘landjepikken’

Het begrip ‘landjepikken’ waarbij de gebruiker van een stuk grond - vaak snippergroen van de gemeente - er vanuit gaat dat hij het na een bepaald aantal jaren als zijn eigen grond kan beschouwen is bekend, maar is complexer geworden. Wil je een beroep doen op verjaring dan zul je moeten aantonen dat je de grond al twintig jaar als bezitter gebruikt en bovendien dat de andere partij (de rechtmatige eigenaar) al minimaal vijf jaar wist dat hij er als eigenaar niets aan heeft gedaan.