woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Advertorial » Dierenkliniek Oostland maakt vliegende start!

Dierenkliniek Oostland maakt vliegende start!

Dierenkliniek Oostland maakt vliegende start!

Berkel en Rodenrijs – Dierenkliniek Oostland opende op 1 maart 2017 de deuren op de Verdistraat 26 in Berkel en Rodenrijs. En een vliegende start volgde! Veel diereneigenaren weten inmiddels de weg te vinden naar de Componistenbuurt. Door het aanpassen van de open spreekuurtijden verwacht de kliniek cliënten en patiënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

“De eerste drie maanden zijn voorbij gevlogen. In de eerste weken hebben we met vrienden en familie flyers huis aan huis rondgebracht en een advertentie in de Heraut geplaatst om het dorp kennis te laten maken met de praktijk”, vertelt dierenarts en praktijkeigenaar Linda Hogendoorn. ”Cliënten kwamen naar aanleiding hiervan naar ons toe. De laatste tijd stappen steeds vaker huiseigenaren binnen door een tip van een kennis of familielid”, aldus Linda. “Cliënten waarderen de persoonlijke betrokkenheid binnen de praktijk en zijn verrast door de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Ook de 24-uurs zorg en de spreekuren op zaterdagmiddag worden enorm gewaardeerd. Het is heel bijzonder om te ervaren hoe warm wij als nieuwe dierenkliniek worden ontvangen in Lansingerland. Dit maakt het werken fantastisch en geeft dagelijks veel energie!”

Check Also

Minuut gratis winkelen goed voor ruim 200 euro

Berkel en Rodenrijs - Op radiozender 100% NL was vorige maand een winactie, waarbij Hoogvliet een prijs beschikbaar stelde; een minuut gratis winkelen. Luisteraars konden hieraan deelnemen door de Kerst Top 10 te voorspellen. Sharon Ommering voorspelde dat Marco Borsato op de eerste plek zou eindigen en werd daarmee de winnaar.