zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Lezersschrijven » Ergernis

Ergernis

Met groeiende ergernis heb ik het relaas gelezen van het in het gezicht geslagen meisje door een passerende wielrenner. Ofschoon dit natuurlijk buiten alle proporties is, is mij dit niet vreemd. Op de Rottedijk in Bleiswijk, tussen restaurant Meerenbos en aan de andere zijde de Retraiterie, rijden vooral op zaterdag en zondagmiddag groepjes wielrenners van soms zes personen, die veelvuldig een asociaal gedrag vertonen. Wij worden, al lopend, voorbij gereden en uitgescholden, zonder dat daar een enkele reden voor is. Reageer uw agressie op een andere wijze af, maar laat de wandelaars met rust. Het kan trouwens ook geen toeval zijn, dat Trees Borkus in haar column het goede voorbeeld heeft gegeven.

Jan H. Dammes
Bleiswijk

Check Also

Asociaal fietsgedrag

Er wordt veel gezegd en geschreven over de fietser en zijn onveilige situaties die hij …