zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » Derde editie Roseetje op een kleedje gaat internationaal
Bergschenhoek - Voor het derde jaar op rij organiseert muziekvereniging Concordia aanstaande zondag 18 juni ‘Roseetje op een Kleedje’. Een laagdrempelig gratis concert voor jong en oud. Vorige jaren vonden veel inwoners, soms met de hele familie, de weg naar De Leeuwenkuil en brachten letterlijk een kleedje en roseetje mee, plus rijk gevulde picknickmanden.

Derde editie Roseetje op een kleedje gaat internationaal

Bergschenhoek – Voor het derde jaar op rij organiseert muziekvereniging Concordia aanstaande zondag 18 juni ‘Roseetje op een Kleedje’. Een laagdrempelig gratis concert voor jong en oud. Vorige jaren vonden veel inwoners, soms met de hele familie, de weg naar De Leeuwenkuil en brachten letterlijk een kleedje en roseetje mee, plus rijk gevulde picknickmanden.

Bijzonder dit jaar is de samenwerking met het Duitse Posaunenchor uit Elbrinxen. Dit orkest zal een deel van het programma verzorgen en ook enkele werken gezamenlijk met het fanfareorkest en met de Melody Percussion Band van Concordia uitvoeren. Uiteraard laat de Melody Percussion Band ook los van zich horen, zoals de nummers Skyfall, Vlieg met me mee en Earth Song. Het orkest van muziekvereniging Concordia laat een afwisselend programma met muziek van Anouk, Marco Borsato, John Denver en Leonard Bernstein horen. Solist Bart van den Dries speelt samen met het orkest de beroemde Danse Macabre van Camille Sait-Saens op viool.
Verder staan er diverse kraampjes met lekkernijen die tegen vergoeding verkocht worden. De ijskraam is aanwezig, de Hoekse Viswinkel staat met broodjes nieuwe haring en er is een kraam met hamburgers, frisdranken en suikerspinnen.
Het concert is gratis te bezoeken van 14.00 tot 17.00 uur in De Leeuwenkuil aan de Bergweg Noord. Bij zeer slecht weer zal het concert naar ’t Spectrum verhuizen, dat zal bekend worden gemaakt in de Leeuwenkuil.

Check Also

Flinke belangstelling voor concert geeft weer hoop voor de toekomst

Bleiswijk - De stoelen stonden weer netjes in rijen opgesteld tijdens het Najaarsconcert van muziekvereniging Crescendo, zaterdag 11 november in 't Web. Dat is ook een noodzaak als je gaat 'vliegen' om diverse landen te bezoeken, want het thema was 'Vlieg met me mee'. Heel fijn was, dat nagenoeg alle stoelen bezet waren en dat geeft Crescendo moed om fris en fruitig door te gaan waarmee ze bezig is: mooie muziek maken en de mensen een fijne avond te bezorgen. Zaterdagavond lukte dat perfect.