woensdag 23 mei 2018 | week 21
Home » Algemeen » Derde editie Roseetje op een kleedje gaat internationaal
Bergschenhoek - Voor het derde jaar op rij organiseert muziekvereniging Concordia aanstaande zondag 18 juni ‘Roseetje op een Kleedje’. Een laagdrempelig gratis concert voor jong en oud. Vorige jaren vonden veel inwoners, soms met de hele familie, de weg naar De Leeuwenkuil en brachten letterlijk een kleedje en roseetje mee, plus rijk gevulde picknickmanden.

Derde editie Roseetje op een kleedje gaat internationaal

Bergschenhoek – Voor het derde jaar op rij organiseert muziekvereniging Concordia aanstaande zondag 18 juni ‘Roseetje op een Kleedje’. Een laagdrempelig gratis concert voor jong en oud. Vorige jaren vonden veel inwoners, soms met de hele familie, de weg naar De Leeuwenkuil en brachten letterlijk een kleedje en roseetje mee, plus rijk gevulde picknickmanden.

Bijzonder dit jaar is de samenwerking met het Duitse Posaunenchor uit Elbrinxen. Dit orkest zal een deel van het programma verzorgen en ook enkele werken gezamenlijk met het fanfareorkest en met de Melody Percussion Band van Concordia uitvoeren. Uiteraard laat de Melody Percussion Band ook los van zich horen, zoals de nummers Skyfall, Vlieg met me mee en Earth Song. Het orkest van muziekvereniging Concordia laat een afwisselend programma met muziek van Anouk, Marco Borsato, John Denver en Leonard Bernstein horen. Solist Bart van den Dries speelt samen met het orkest de beroemde Danse Macabre van Camille Sait-Saens op viool.
Verder staan er diverse kraampjes met lekkernijen die tegen vergoeding verkocht worden. De ijskraam is aanwezig, de Hoekse Viswinkel staat met broodjes nieuwe haring en er is een kraam met hamburgers, frisdranken en suikerspinnen.
Het concert is gratis te bezoeken van 14.00 tot 17.00 uur in De Leeuwenkuil aan de Bergweg Noord. Bij zeer slecht weer zal het concert naar ’t Spectrum verhuizen, dat zal bekend worden gemaakt in de Leeuwenkuil.

Check Also

India en de bevolking maken diepe indruk

Bleiswijk - Begin april reisde Deborah Oldenburg-Scholte richting India. Niet om vakantie te vieren, maar om de handen uit de mouwen te steken samen met collega’s. Via haar werkgever Hunter Douglas maakte ze kennis met Habitat for Humanity Nederland, een hulporganisatie die bouwt aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft.