donderdag 22 juni 2017 | week 25
Home » Advertorial » Slenteren en genieten op Bleiswijkse braderie

Slenteren en genieten op Bleiswijkse braderie

Slenteren en genieten op Bleiswijkse braderie

Bleiswijk – Al vroeg in de ochtend kwamen de eerste belangstellenden reeds een kijkje nemen in de Dorpsstraat waar de kramen waren opgezet voor de jaarlijkse braderie van Bleiswijk. Het beloofde een mooie dag te worden voor zowel de kraambezetters als de bezoekers.
Leuke aanbiedingen van zowel de Bleiswijkse ondernemers als gasten, maar ook presentaties van verschillende politieke partijen, de lucht van versgebakken vlees en verse aardbeien, een biertje en een praatje met bekenden. Zien en gezien worden in een gezellige sfeer, korfbalvereniging Weidevogels weer present met korven en ballen. Het werd een gezellige dag met veel mensen op de been en een sfeervol centrum.

Check Also

Demodag van Keurslagerij De Rooy smaakt naar meer

Bergschenhoek - De parkeerplaatsen voor de deur van Kwaliteitsslagerij De Rooij werden zaterdag 17 juni ingenomen door barbecues, tafels, stoelen en gezellig etende gasten. De Hoekse slager organiseerde die dag een demodag met verschillende barbecues en daar moest natuurlijk meteen van worden geproefd.