zaterdag 17 maart 2018 | week 11
Home » Lezersschrijven » Anonieme gift Avondvierdaagse Bleiswijk

Anonieme gift Avondvierdaagse Bleiswijk

Wat een geweldige editie van de Avondvierdaagse hebben we weer beleefd! Prachtig weer en een prima sfeer onder de deelnemers en de vrijwilligers van de organisatie. Het moedigt aan om vooral door te gaan en volgend jaar de 44e editie mee te maken, op welke manier dan ook: de intocht was voor nog veel meer mensen dan alleen de wandelaars een feest! Eigenlijk jammer, dat zo’n week ook zo snel weer voorbij is.
Gelukkig was er nog wel een fijn ‘staartje’. Tijdens hun traditionele barbecue na afloop, hebben de vrijwilligers heel goed nieuws gekregen van de voorzitter van de Stichting Avondvierdaagse Bleiswijk. Bij het afhandelen van de financiën 2017 ontdekte hij een grote gift van een anonieme enthousiasteling. Fantastisch! Graag willen we deze meneer of mevrouw hier van harte voor bedanken!

Namens deelnemers en vrijwilligers
Ingrid Arends – de Jong

Check Also

Verkiezingen

Ik heb sterk de indruk dat de kandidaten die bovenaan de lijsten van de politieke …