maandag 21 mei 2018 | week 21
Home » Algemeen » Ontmoet klusduo Buurman & Buurman

Ontmoet klusduo Buurman & Buurman

Ontmoet klusduo Buurman & Buurman

Berkel en Rodenrijs – Omdat het zondag 18 juni vaderdag is draait het zaterdag 17 juni in winkelpromenade Berkel Centrum om de mannen. Alle vaders worden die dag in het zonnetje gezet. De winkeliers staan uiteraard klaar met allerlei leuke cadeau-ideeën. Niemand minder dan het populaire klusduo Buurman & Buurman komt naar Berkel Centrum toe.

Buurman & Buurman zijn eigenlijk twee hele gewone leuke buurmannen. Al jaren lang wonen ze naast elkaar en delen ze lief en leed. Geen probleem is voor hen te groot en samen lossen ze elke klus op. De buurmannen zijn drie keer 30 minuten aanwezig en gaan met alle fans op de foto. De buurmannen staan op drie verschillende plekken: van 12.30 tot 13.00 uur bij de hoek Intertoys (Westerwater), van 13.30 tot 14.00 uur bij de brug bij de passage (Centrumpassage)en van 14.30 tot 15.00 uur bij de ingang van de kerk aan de kerksingel. Er is een fotograaf aanwezig die foto’s maakt. Deze zijn later terug te vinden op de facebookpagina van Berkel Centrum. Zelf foto’s maken mag ook.

Kadobonnen en prijzen

Daarnaast maken de vaders kans op het winnen van een Berkel Kadobon. Tussen 12.00 en 16.00 uur staat voor de Expert en ABN AMRO een speciale ‘Berkel Centrum’ zuil. Vaders mogen op de foto en deze later posten via social media.
En, waar mannen zijn, zijn auto’s. Automobielbedrijf Cas Lamens is daarom ook aanwezig met twee mooie wagens tussen 12.00 en 16.00 uur. Ze zijn te vinden bij De Visch met een 370Z Cabrio en de Nissan Navara. Deze laatste is een stoere pick-up truck terwijl de 370Z Roadster een stijlvolle, sportieve cabrio is. Ook hier kunnen de pappa’s gefotografeerd worden en kans maken op mooie prijzen.
Zie verder www.winkelcentrum-berkel.nl, twitter, facebook en instagram@berkelcentrum.

Check Also

Gespot!

Gespot! Bergschenhoek – Wat een prachtig plaatje van dit zwanennest aan de Verheullaan te Bergschenhoek. …