vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Sport » Wim Saris voorzitter s.v. TOGB

Wim Saris voorzitter s.v. TOGB

Berkel en Rodenrijs – Wim Saris is de nieuwe voorzitter van sportvereniging TOGB. Hij werd op 29 mei jl. tijdens een algemene ledenvergadering unaniem tot voorzitter gekozen en benoemd. Nadat Wim zich had geïntroduceerd werd zijn benoeming met luid applaus bekrachtigd door de 35 afgevaardigden vanuit de afdelingen van s.v. TOGB. Wim sprak vervolgens zijn dank en waardering uit in de richting van vicevoorzitter Kees Emons die de afgelopen periode het voorzitterschap invulde.

Check Also

Eerste skatetocht van MyLife smaakt naar meer

Berkel en Rodenrijs - Ze stonden te trappelen om in actie te komen; de grote groep skaters die zich vrijdagavond 18 mei verzamelde bij MyLife aan de Berkelse Poort om van start te gaan met de voor de eerste keer door de sportschool georganiseerde skatetocht.