donderdag 22 juni 2017 | week 25
Home » Sport » Watervogels hebben vleugels gekregen

Watervogels hebben vleugels gekregen

Watervogels hebben vleugels gekregen

Bergschenhoek – Zwemvereniging de Watervogels heeft twee succesvolle weekenden achter de rug in Dordrecht. Pepijn van Egmond gaat met vier afstanden naar het NJJK in Eindhoven. Jade Geurts gaat ook naar het NJJK, zij zwom de limieten waar zij voor mocht uitkomen. Voor familie Geurts dubbel feest. Haar grote zus Christie had dit weekeinde twee keer goud bij elkaar gezwommen. De zwemmers staan in de ranking van beste Nederlandse jeugd bij de eerste twintig van Nederland. Jade Verbrugge met de 200 rug en Jasper Willig met de 100 school hebben een zeer goede prestatie neergezet.
Een heel jaar hard trainen en limieten zwemmen wordt beloond met een uitnodiging voor Nederlandse Jeugd Kampioenswedstrijden, die gehouden worden in het Pieter van den Hoogeband zwembad in Eindhoven van 15 juni tot en met 19 juni.

Check Also

Vertrouwde en nieuwe hoofdsponsors B.V.C.B.

Bergschenhoek - Met veel trots heeft B.V.C.B. bekend gemaakt, dat Bergschenhoek Groep B.V. en Beercoo Schoonmaakgroep B.V. opnieuw hun hoofdsponsorschap voor drie jaar hebben verlengd. Nieuwe hoofdsponsor is Jumbo Christiaan Veltrop. Milieu Expres doet als hoofdsponsor een stapje terug.