woensdag 23 mei 2018 | week 21
Home » Sport » Watervogels hebben vleugels gekregen

Watervogels hebben vleugels gekregen

Watervogels hebben vleugels gekregen

Bergschenhoek – Zwemvereniging de Watervogels heeft twee succesvolle weekenden achter de rug in Dordrecht. Pepijn van Egmond gaat met vier afstanden naar het NJJK in Eindhoven. Jade Geurts gaat ook naar het NJJK, zij zwom de limieten waar zij voor mocht uitkomen. Voor familie Geurts dubbel feest. Haar grote zus Christie had dit weekeinde twee keer goud bij elkaar gezwommen. De zwemmers staan in de ranking van beste Nederlandse jeugd bij de eerste twintig van Nederland. Jade Verbrugge met de 200 rug en Jasper Willig met de 100 school hebben een zeer goede prestatie neergezet.
Een heel jaar hard trainen en limieten zwemmen wordt beloond met een uitnodiging voor Nederlandse Jeugd Kampioenswedstrijden, die gehouden worden in het Pieter van den Hoogeband zwembad in Eindhoven van 15 juni tot en met 19 juni.

Check Also

Soccer Boys – Be Fair: 1-1

Bleiswijk – Een wedstrijd die voor beide ploegen weinig belangen meer had. Daarom ook had …