zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Politieberichten » Overval op buurtwinkel Rozenoord

Overval op buurtwinkel Rozenoord

Berkel en Rodenrijs – Maandag 5 juni is er een overval gepleegd op de Albert Heijn aan de Rozenoord in Berkel en Rodenrijs. Net voor middernacht ontving een medewerker van de winkel een alarmmelding. De man ging hierop naar de winkel toe en werd in de nabijheid van de ingang vastgegrepen en gedwongen de deur van de winkel te openen. In de winkel bleek het te gaan om twee overvallers, beiden in het zwart gekleed. Vervolgens werd het slachtoffer gedwongen de kluis te openen, die echter was beveiligd met een tijdslot. Daarop namen de daders een partij rookwaar mee, werd het slachtoffer vastgebonden en gingen de daders er vandoor. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Check Also

Vernieling aan auto’s

Berkel en Rodenrijs – Onbekenden hebben het afgelopen weekend een aantal auto’s beschadigd die geparkeerd …