zaterdag 23 september 2017 | week 38
Home » Lezersschrijven » Luchthaven

Luchthaven

Tja , dat vliegveld ! Geboren in 1944 Rotterdam vlakbij vliegveld Zestienhoven heb ik al mijn hele leven lang meegemaakt dat, als er een nieuwe directeur kwam , hij wilde uitbreiden met meer vliegtuigen . In 1992 heb ik al eens een stukje geschreven in het A D om te protesteren tegen meer vliegverkeer . En het gaat maar door ! Maar ja , de nieuwe directeur heeft ook een hypotheek die betaald moet worden , dus hij vecht wel voor zijn baan ! Wij zijn in 1972 naar Berkel en Rodenrijs verhuisd, omdat het ons zo’n rustig landelijk dorpje leek . Leek! Dat was het toen ook! En kijk nu eens!
Woon vlakbij de HSL die langs dendert. Help! Er komt een nieuwe rijksweg aan! Help! En maar zeuren om nog meer vliegtuigen, met nog meer luchtverontreiniging! Help! Het kan dus nog veel gekker! De maat is vol! Stop! Stop met uitbreiden, het is genoeg zo!

Wil van Schijndel
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Open brief aan gemeenteraad

Geachte leden van de raad, Dank voor uw accordering van publieke financiële middelen voor een …