donderdag 22 juni 2017 | week 25
Home » Advertorial » Terrassen uitgebreid in Berkel Centrum

Terrassen uitgebreid in Berkel Centrum

Terrassen uitgebreid in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Het Centrum van Berkel en Rodenrijs is weer uitgebreid met een terras. Het Chinees specialiteiten restaurant Nieuw Kanton, al vele jaren gevestigd op het plein bij de Kerkstraat, heeft een gezellig terras gerealiseerd voor de zaak. Voor een koffie, thee of drankje met een lekkere bite vanaf 11.00 uur. De keuken is vanaf 16.00 uur geopend.

Check Also

Demodag van Keurslagerij De Rooy smaakt naar meer

Bergschenhoek - De parkeerplaatsen voor de deur van Kwaliteitsslagerij De Rooij werden zaterdag 17 juni ingenomen door barbecues, tafels, stoelen en gezellig etende gasten. De Hoekse slager organiseerde die dag een demodag met verschillende barbecues en daar moest natuurlijk meteen van worden geproefd.