donderdag 18 januari 2018 | week 03
Home » Advertorial » Terrassen uitgebreid in Berkel Centrum

Terrassen uitgebreid in Berkel Centrum

Terrassen uitgebreid in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Het Centrum van Berkel en Rodenrijs is weer uitgebreid met een terras. Het Chinees specialiteiten restaurant Nieuw Kanton, al vele jaren gevestigd op het plein bij de Kerkstraat, heeft een gezellig terras gerealiseerd voor de zaak. Voor een koffie, thee of drankje met een lekkere bite vanaf 11.00 uur. De keuken is vanaf 16.00 uur geopend.

Check Also

Meer dan onderwijs alleen op het Laurens Lyceum

Hillegersberg - ‘Meer dan onderwijs’, wij kunnen het wel denken en zeggen, maar jij wilt het vast ook beleven en zien. De sfeer proeven en kennismaken met de school waar je de komende jaren niet alleen ouder, maar ook wijzer wilt worden.