woensdag 21 maart 2018 | week 12
Home » Lezersschrijven » Luchthaven

Luchthaven

Het anti-vliegveld verslag van de hoorzitting van de provincie Zuid-Holland heb ik met plezier gelezen. Hoe komt de Bewonersgroep tegen het vliegveld aan 37.000 ernstig gehinderde mensen. Dat zijn zeker die 30 personen die 1200 keer per jaar de DCMR bellen als ze een vliegtuig over horen gaan. We moeten toch maar een Bewonersgroep vóór het Vliegveld gaan stichten. Ik word lid.
Een stukje verder lees ik een pro-vliegveld verslagje van de werkgeversvereniging VNO-NCW West, die rotsvast achter de groeiambities van RTHA staat. Logisch toch. Hun vertegenwoordigers, klanten, leveranciers en bezoekers hebben veel profijt van ons vliegveld.
Het is in het vorige stukje alleen Lansingerland, maar heel de Randstad geniet van de diensten van ons vliegveld en vooral van het feit dat de meesten niet via Schiphol hoeven te vliegen, wat momenteel echt een crime is, door het gebrek aan voldoende beveiliging daar.
Dus, komaan regio-genoten. Geniet van de service van ons “Zestienhoven” en blijf niet zeuren als er een, o zo mooi, vliegtuig over gaat.

C. Koot
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Overlast hondenpoep

In onze prachtige gemeente is gelukkig veel groen en zijn veel groenstroken en speeltuintjes. Wat …