vrijdag 21 juli 2017 | week 29
Home » Nieuws » Pret en verkoeling in het water

Pret en verkoeling in het water

Pret en verkoeling in het water

Lansingerland – Jong en oud die wat tijd vrij kon maken spoedde zich de achterliggende dagen veelal richting het strand of het zwembad. Zo ook in Lansingerland waar zowel De Windas als De Kievit bijzonder populair waren. De bezoekers vonden er verkoeling, maar ook heel veel pret. De baden werden veelvuldig gebruikt, evenals de springplanken, en op het aangrenzende gras was het soms moeilijk nog een plekje te vinden. Een warm begin van een zomerse periode en dat terwijl de echte zomer nog moet beginnen!

Check Also

“Als we er zelf een goed gevoel over hebben, zijn we tevreden.”


Rotterdam/Lansingerland- Drie 'young girls', waarvan twee afkomstig uit Lansingerland, behaalden tijdens de Nederlandse kampioenschappen 'Fantastic-Gymnastics' op 17 en 18 juni in Ahoy een derde plaats bij het onderdeel Acro-gym. Een prachtige prestatie van Kim (16), Megan (17) en Paris(13). Hoe ze dit hebben bereikt? De Heraut had een interview met de meiden.