vrijdag 23 maart 2018 | week 12
Home » Heden & Verleden » Verdwenen Bergschenhoek, deel 5
maar in 1972 doorgetrokken en heet dan Beethovenlaan. De oude school aan de Dorpsstraat staat er nog. Het is het versleten bouwsel achter de parkeerplaats aan het Rondom. Hoofd der school tijdens de verhuizing was de heer A.P. Brussaard. Onder schooldirecteur R. Wilschut verhuist de school in 2000 naar nieuwbouw aan het Eiberplein. Op de plek van de oude school

Verdwenen Bergschenhoek, deel 5

In deze aflevering (124) van Heden & Verleden het vijfde deel over de serie over verdwenen gebouwen e.d. in Bergschenhoek. De komende maanden plaatsen we nog enkele delen van deze reeks in Heden & Verleden. Het vierde deel was te lezen in De Heraut van 10 mei 2017.

Wie wil reageren op deze rubriek of zelf een foto met anderen wil delen, kan contact met de redactie van De Heraut opnemen: tel. 010 – 5118892 of redactie@de-heraut.nl.

Door Fried Füss

Verdwenen Bergschenhoek, deel 5

Check Also

Jubileumjaar O.L.V. Geboortekerk feestelijk van start

Met een volle kerk, een sfeervolle Eucharistieviering en de presentatie van het jubileumboek ging zondag 21 januari het jubileumjaar van de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk van start. De kerk aan de Noordeindseweg bestaat 150 jaar. Op verschillende momenten in het jaar zal dat gevierd gaan worden.