woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Heden & Verleden » Verdwenen Bergschenhoek, deel 5
maar in 1972 doorgetrokken en heet dan Beethovenlaan. De oude school aan de Dorpsstraat staat er nog. Het is het versleten bouwsel achter de parkeerplaats aan het Rondom. Hoofd der school tijdens de verhuizing was de heer A.P. Brussaard. Onder schooldirecteur R. Wilschut verhuist de school in 2000 naar nieuwbouw aan het Eiberplein. Op de plek van de oude school

Verdwenen Bergschenhoek, deel 5

In deze aflevering (124) van Heden & Verleden het vijfde deel over de serie over verdwenen gebouwen e.d. in Bergschenhoek. De komende maanden plaatsen we nog enkele delen van deze reeks in Heden & Verleden. Het vierde deel was te lezen in De Heraut van 10 mei 2017.

Wie wil reageren op deze rubriek of zelf een foto met anderen wil delen, kan contact met de redactie van De Heraut opnemen: tel. 010 – 5118892 of redactie@de-heraut.nl.

Door Fried Füss

Verdwenen Bergschenhoek, deel 5

Check Also

Scouts vieren 70-jarig bestaan in eigen locatie en met nieuwe naam

Met de onthulling van de nieuwe naam - Scouting Bleiswijk - en een feestelijke dag hebben de leden van de Bleiswijkse scoutinggroep de festiviteiten rond het 70-jarig bestaan afgerond. Dat gebeurde tijdens de officiële opening van het vernieuwde pand van de scouts aan de Götzenhainsingel.