woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » Beslissingswedstrijd CVV Berkel – VVOR bij BVCB

Beslissingswedstrijd CVV Berkel – VVOR bij BVCB

Beslissingswedstrijd CVV Berkel – VVOR bij BVCB

Bergschenhoek – CVV Berkel en VVOR hebben het dit seizoen ontzettend spannend gemaakt in de 3e klasse C. Na 26 wedstrijden zijn beide clubs geëindigd op het indrukwekkende aantal van 63 punten. Een beslissingsduel op neutraal terrein is noodzakelijk om de kampioen aan te wijzen. De verliezer krijgt een herkansing op promotie in de nacompetitie. De beslissingswedstrijd zal gespeeld worden op het complex van BVCB waar iedereen hoopt op een mooie en spannende voetbalmiddag, aftrap 14.30 uur.
Bezoekers die in de buurt wonen wordt aangeraden om op de fiets te komen. Parkeren in de berm kan een boete opleveren. Het afsteken van vuurwerk, fakkels, et cetera is verboden en de KNVB kan hiervoor zware sancties opleggen aan de spelende clubs.

.

Check Also

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk - De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.