vrijdag 23 maart 2018 | week 12
Home » Sport » Beslissingswedstrijd CVV Berkel – VVOR bij BVCB

Beslissingswedstrijd CVV Berkel – VVOR bij BVCB

Beslissingswedstrijd CVV Berkel – VVOR bij BVCB

Bergschenhoek – CVV Berkel en VVOR hebben het dit seizoen ontzettend spannend gemaakt in de 3e klasse C. Na 26 wedstrijden zijn beide clubs geëindigd op het indrukwekkende aantal van 63 punten. Een beslissingsduel op neutraal terrein is noodzakelijk om de kampioen aan te wijzen. De verliezer krijgt een herkansing op promotie in de nacompetitie. De beslissingswedstrijd zal gespeeld worden op het complex van BVCB waar iedereen hoopt op een mooie en spannende voetbalmiddag, aftrap 14.30 uur.
Bezoekers die in de buurt wonen wordt aangeraden om op de fiets te komen. Parkeren in de berm kan een boete opleveren. Het afsteken van vuurwerk, fakkels, et cetera is verboden en de KNVB kan hiervoor zware sancties opleggen aan de spelende clubs.

.

Check Also

Nieuw tenue voor HVB MD3

Nieuw tenue voor HVB MD3 Bleiswijk – Nadat HVB MD3 kampioen in de najaarscompetitie op …