vrijdag 23 maart 2018 | week 12
Home » Algemeen » Funky Market in het park
Lansingerland - Zondag 21 mei vindt tussen 12.00 en 19.30 uur de eerste editie van de Funky Market plaats. Een culturele lifestyle markt met tal van activiteiten. Om 13.00 uur zet wethouder Ankie van Tatenhove de eerste verfstreek op een paneel 'Lansingerland door jouw ogen'.

Funky Market in het park

Funky Market in het park

Lansingerland – Zondag 21 mei vindt tussen 12.00 en 19.30 uur de eerste editie van de Funky Market plaats. Een culturele lifestyle markt met tal van activiteiten. Om 13.00 uur zet wethouder Ankie van Tatenhove de eerste verfstreek op een paneel ‘Lansingerland door jouw ogen’.

Op de markt kunnen bezoekers rondsnuffelen tussen unieke ontwerpen en producten gericht op lifestyle, kleding, vintage en food. Er is een vrijmarkt voor kinderen die zich aangemeld hebben en daarnaast is er kinderentertainment. Onder het genot van een drankje van Muller & Co of een hapje bij een van de Foodtrucks, kan genoten worden van muziek met aan het eind van de middag een optreden van De Juf.
De Funky Market vindt plaats naast de skatebaan voorbij het evenemententerrein bij het zwembad in het Annie M.G. Schmidtpark. Vergeet niet een kleedje mee te nemen, mochten de stoeltjes op de Funky Market bezet zijn. Het park is het makkelijkst te bereiken met de fiets of skateboard.
Info: Facebook/Funky Market.

Lansingerland door jouw ogen

Om 13.00 uur zet wethouder Ankie van Tatenhove de eerste verfstreek op een paneel ‘Lansingerland door jouw ogen’. Dit is de aftrap van een creatieve wedstrijd die de gemeente Lansingerland samen met de Kunsttoer organiseert. De gemeente Lansingerland bestaat 10 jaar en is benieuwd hoe inwoners Lansingerland ervaren. Meer informatie over deze wedstrijd volgt op: www.lansingerland.nl/10jaar.

Check Also

Op de thee bij De Handpalm

Berkel en Rodenrijs - In het kader van De Week van de Zorg stond de deur van De Handpalm zaterdagmiddag 17 maart wijd open voor iedereen die kennis wilde maken met de bewoners en een kijkje wilde nemen in het huis dat al heel wat jaartjes op de hoek van de Anjerdreef en de Rozenoord in Rodenrijs gevestigd is.